Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Про скликання 42 сесії Томашпільської селищної ради

Про скликання 42 сесії Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 4 вересня 2023 року №195 "Про скликання 42 чергової сесії Томашпільської селищної ради" 14 вересня 2023 року відбудеться засідання 42 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 9 год.

14:32 06.09.2023

6 вересня буде припинене газопостачання споживачам на деяких вулицях Томашполя

6 вересня буде припинене газопостачання споживачам на деяких вулицях Томашполя

Томашпільська дільниця АТ Вінницягаз доводить до Вашого відома, що у звʼязку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт по наступних вулицях смт Томашпіль: вул.Вишнева. вул.Щаслива, вул.Томашпільська, вул.Героїв Небесної Сотні, вул.Соловʼїна, вул.Білянська буде припинена подача газу 6 вересня 2023р. з 07.00 по 17.00 години.

15:34 05.09.2023

Довгожителі - жива історія нашої громади

Довгожителі - жива історія нашої громади

Життя - це мить, і водночас - ціла вічність, дарована Богом. Саме так про свій життєвий шлях може сказати мешканка Томашполя Ніна Юхимівна Кирилюк, яка сьогодні відзначає свій славний 90-річний юілей.

14:40 05.09.2023

3 вересня – День підприємця

3 вересня – День підприємця

Шановні підприємці, представники малого та середнього бізнесу нашої громади! Ваша праця є фундаментом будь-якої громади. Завдяки вашій енергії створюються робочі місця та наповнюється бюджет селища, з якого фінансується розвиток громади. Підприємницьку роботу важко переоцінити. Часом вона не для всіх помітна. Але без неї годі уявити нормальне життя Томашпільської громади й України загалом.

08:00 03.09.2023

2 вересня - День нотаріату України

2 вересня - День нотаріату України

Шановні працівники нотаріату Томашпільської громади! Щиро вітаємо вас із вашим професійним святом. Нотаріус відіграє важливу роль у громадському житті, у підприємництві, у суспільних процесах загалом. Завдяки вашій праці реалізовуються права і законні інтереси громадян, організацій, установ.

08:05 02.09.2023

Сьогодні Томашполю виповнюється 407 років!

Сьогодні Томашполю виповнюється 407 років!

ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ! Традиційно у першу суботу вересня ми відзначаємо день народження нашого рідного селища. Тож з цієї нагоди прийміть найщиріші вітання з 407-ою річницею з Дня заснування Томашполя! Нехай цей день для кожного із нас стане святом єднання. Адже саме в такі моменти ми пробуджуємо в своїх серцях любов і гордість за свою малу батьківщину, сповнюємося відчуттям єдиної родини.

08:00 02.09.2023

1 вересня – День знань!

1 вересня – День знань!

ДОРОГІ ДІТИ, ШАНОВНІ УЧИТЕЛІ ТА БАТЬКИ! Щиро вітаємо вас із початком нового навчального року! Вдруге українським школярам  доводиться розпочинати навчання в непростих для нашої країни умовах, в умовах війни. Нелегко було усім нам прийняти рішення, за яким форматом будуть навчатись діти нашої громади цьогоріч, бо для нас понад усе – це безпека!

08:00 01.09.2023

Міністерство культури та інформаційної політики України збирає пропозиції до проведення Тижня громадянського суспільства

Міністерство культури та інформаційної політики України збирає пропозиції до проведення Тижня громадянського суспільства

Міністерство культури та інформаційної політики України в межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні розпочинає підготовку до Тижня громадянського суспільства. 

17:30 31.08.2023

Оголошення про прийом на роботу до поліції

Оголошення про прийом на роботу до поліції

Відділення поліції №2 Тульчинського районного відділу поліції інформує про те, що з 18 серпня 2023 року по 08 вересня 2023 року проводиться набір на службу в поліцію на вакантні посади в ГУНП у Вінницькій області (поліцейський СРПП, слідчий, дізнавач) чоловіків та жінок віком до 55 років. Заробітня плата від 18700 тис. грн.

15:43 31.08.2023

АТ "Вінницягаз" повідомляє про проведення земляних робіт

АТ "Вінницягаз" повідомляє про проведення земляних робіт

Томашпільська дільниця Тульчинського відділення АТ «Вінницягаз» повідомляє , що в звʼязку з аварійною ситуацією, а саме виявлення витоку на підземному газопроводі середнього тиску, по вул. Гагаріна та вул. Щаслива в смт Томашпіль будуть проводитися земельні роботи з розкопкою грунту з 29.08.2023 р. До моменту виявлення витоку газу, відключення газопостачання здійснюватись не буде.

10:17 30.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь