Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці

Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці

У межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянськ ого суспільства в У країні на 2021–2026 роки МКІП, Секретаріат Кабінету Міністрів України, Мінінфраструктури та Нацсоцслужба спільно з ІСАР “Єднання”, У країнським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права продовжують проведення розпочатої у 2020 році інформаційної кампанії «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці».

14:13 08.08.2023

Для тих хто тільки думає про відкриття власної справи

Для тих хто тільки думає про відкриття власної справи

Навчальний центр підприємництва та інновацій в Україні  StartupUkraine спільно з Міжнародною організацією з міграції за фінансування Уряду Німеччини за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW розпочинає безкоштовну навчальну програму для підтримки підприємців мікро- та малого бізнесу, а також для тих хто тільки думає про відкриття власної справи на тему: «Як створювати та розвивати бізнес в Україні?». 

14:01 08.08.2023

Створено телеграм-канал  «Захист  прав  споживачів»

Створено телеграм-канал «Захист прав споживачів»

З  метою  забезпечення  принципів  прозорості  і  відкритості  у  діяльності Держпродспоживслужби,  профілактики  правопорушень  у  сфері  захисту  прав споживачів  та  підвищення  рівня  поінформованості  суспільства  у  відповідній сфері Держпродспоживслужбою  створено  та  забезпечено функціонування  телеграм-каналу  «Захист  прав  споживачів» (посилання: https://t.me/zahust_prav).  На  каналі  оприлюднюються  актуальні новини,  інфографіка,  відео-  і  фотоматеріали  у  сферах  захисту  прав  споживачів, торгівлі, товарознавства

13:57 08.08.2023

Обласний молодіжний форум «Youth United Summer Fest»

Обласний молодіжний форум «Youth United Summer Fest»

Відповідно до Указу Президента України «Про День молоді» від 28 липня 2021 року № 333, Обласної цільової соціальної програми «Молодь Вінниччини» на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 8 скликання від 29 січня 2021 року № 31, з метою сприяння розвитку молодіжного підприємництва, неформальної освіти, ментальному відновленню та стресостійкості молоді, Департамент соціальної та молодіжної політики облвійськадміністрації проводить Обласний молодіжний форум «Youth United Summer Fest».

13:36 08.08.2023

Про скликання 41 сесії Томашпільської селищної ради

Про скликання 41 сесії Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 3 серпня 2023 року №177 "Про скликання 41 позачергової сесії Томашпільської селищної ради" 9 серпня 2023 року відбудеться засідання 41 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 9 год.

10:44 08.08.2023

Томашпільська громада провела в останню путь загиблого воїна-земляка Миколу Лозінського

Томашпільська громада провела в останню путь загиблого воїна-земляка Миколу Лозінського

Сьогодні, 7 серпня, з самого ранку теплим літнім дощем плакало небо, плакали люди... Всі оплакували на півдорозі обірване нещадною війною життя ще одного нашого воїна-земляка, 51-річного раківчанина Миколи Михайловича Лозінського.

14:39 07.08.2023

Інформація щодо можливостей для ветеранів та ветеранок, чинних військових та членів їх родин

Інформація щодо можливостей для ветеранів та ветеранок, чинних військових та членів їх родин

♦    Kyiv School of Economics пропонує гранти на безплатне навчання для захисників і захисниць. Напрямки навчання: бізнес-економіка, кібербезпека, психологія, право та ряд інших бакалаврських програм. Крім цього — магістер з економіки, публічного врядування, урбаністики й соціальної психології. Усі деталі тут: https://cutt.ly/LwoxT1mi

10:37 04.08.2023

Рекрутинг – дієва форма співпраці з роботодавцем

Рекрутинг – дієва форма співпраці з роботодавцем

Форма роботи на засадах рекрутингу неодноразово доводила свою ефективність. Тому зараз, коли в умовах війни роботодавці відновлюють та перебудовують свій бізнес, - послуги рекрутингу актуальні як ніколи. Насамперед, це надає можливість розширити коло пошуку вакансій та працівників за межами служби зайнятості, адже рекрутери працюють з усіма учасниками ринку праці України. Для цього використовуються бази шукачів роботи з різних пошукових джерел. 

16:39 03.08.2023

Передайте показання газових лічильників до 5 серпня

Передайте показання газових лічильників до 5 серпня

Вчасно передані показання лічильника – це запорука коректних нарахувань за спожитий газ. Передати дані про спожиті кубометри можна за допомогою сервісів Газопостачальної компанії «НафтогазУкраїни»:   в особистому кабінеті my.gas.ua   на сайті без реєстрації за спрощеною процедурою https://gas.ua/uk/indicators, а саме:   в головному меню натиснути розділ «Передача показань»;   ввести особовий рахунок і перші три літери прізвища власника рахунка;   клікнути на «Відправити». 

16:30 03.08.2023

Нескорений воїн незламної  країни

Нескорений воїн незламної країни

Болючі звістки про втрату воїнів, на жаль, продовжують надходити з гарячих точок фронту в нашу громаду. І кожна із них однаково болить усім нам. Адже чужої біди не буває, особливо у ці важкі для нашої країни часи випробувань війною. Сьогодні, 3 серпня, Томашпільська громада в останню земну дорогу провела вірного сина України, молодого воїна-земляка, 34-річного томашпільчанина Олександра Сергійовича Резніка.

15:46 03.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь