Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

БІЛЬ МАТЕРИНСЬКОЇ ВТРАТИ НЕ ЛІКУЄ ЧАС

БІЛЬ МАТЕРИНСЬКОЇ ВТРАТИ НЕ ЛІКУЄ ЧАС

У неділю, 12 травня, в Україні традиційно відзначатиметься День Матері. Але, на превеликий жаль, багато матусь уже ніколи не зможуть у цей день почути на свою адресу привітань від своїх синочків, які загинули на війні. Ні з чим не зрівняти болю материнського серця, якому судилось пережити біль цієї найстрашнішої втрати, не висушити невтішних сліз, не повернути найдорожче... Шануймо ту неймовірно високу ціну, якою торується шлях до нашої перемоги. Святим  обов’язком кожного із нас є всебічна увага, підтримка і допомога кожній зраненій серцем матусі.

16:12 10.05.2024

У ВАПНЯРКАХ НА ЧЕСТЬ ПОМЕРЛОГО ГЕРОЯ-АТОВЦЯ ВІДКРИЛИ ПАМ’ЯТНУ ДОШКУ НА ФАСАДІ РІДНОЇ ШКОЛИ

У ВАПНЯРКАХ НА ЧЕСТЬ ПОМЕРЛОГО ГЕРОЯ-АТОВЦЯ ВІДКРИЛИ ПАМ’ЯТНУ ДОШКУ НА ФАСАДІ РІДНОЇ ШКОЛИ

10 травня у Вапнярківській гімназії відбулося урочисте відкриття меморіальної Дошки на честь померлого воїна-земляка, учасника АТО Сергія Володимировича Киби. Зазначимо, що це вже третя пам’ятна Дошка, яку відкрили на фасаді Вапнярківської гімназії. Дві попередні присвячені загиблим військовослужбовцям-землякам Анатолію Дубчаку та Станіславу Красію.

15:34 10.05.2024

Проханням ощадливо використовувати електроенергію

Проханням ощадливо використовувати електроенергію

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади! У зв'язку з останніми подіями, що призвели до важкої ситуації в енергосистемі України звертаємося до вас з проханням ощадливо використовувати електроенергію та максимально зменшити використання енергоємних приладів у наступні години : з 19:00 до 23:00.

15:16 10.05.2024

Конкурс «Мистецтво безпеки праці»

Конкурс «Мистецтво безпеки праці»

Державна служба України з питань праці оголосила конкурс «Мистецтво безпеки праці» (далі – Конкурс), який об'єднує творчість, інновації та пристрасть до створення безпечного робочого середовища. Спільно з організаціями роботодавців та профспілок, запрошуємо жителів області стати частиною цього руху. Заявки на участь подаються онлайн за посиланням – https://theartofsafety.dsp.gov.ua:4444/.

15:04 10.05.2024

Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй (ООН) оголосила 12 травня Міжнародним днем здоров’я рослин

Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй (ООН) оголосила 12 травня Міжнародним днем здоров’я рослин

Державна служба  з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Вінницькій області  нагадує, що Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй (ООН) оголосила 12 травня Міжнародним днем здоров’я рослин.  Основною метою є підвищення загальної обізнаності про те, як турбота щодо здоров’я рослин може допомогти подолати голод, зменшити бідність, захистити біорізноманіття та навколишнє середовище, що сприятиме економічному розвитку кожної країни світу.

14:57 10.05.2024

Порядок подачі заявок через ДАР для отримання підтримки

Порядок подачі заявок через ДАР для отримання підтримки

Представляємо матеріали навчально-інформаційного вебінару на тему: «Актуальні питання реєстрації та подання заявок на підтримку у Державному аграрному реєстрі», який відбувся  30 квітня 2024 року на онлайн-платформі ZOOM.

14:01 10.05.2024

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 4 місяці 2024 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 4 місяці 2024 року

За 4 місяці 2024 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 45 498 400 грн. доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 104,3 % виконання до уточненого плану на 4 місяці в сумі 43 634 797 грн. та 28,3 % виконання до уточненого плану на рік в сумі 160 653 774 грн.

11:36 10.05.2024

До Дня Європи у Томашполі підняли Державний Прапор України та Прапор Європейського Союзу

До Дня Європи у Томашполі підняли Державний Прапор України та Прапор Європейського Союзу

Сьогодні, 9 травня, Томашпілля разом зі всією Україною вдруге відзначає День Європи з країнами європейського континенту. День Європи – це свято миру та єдності на всьому європейському континенті. З нагоди відзначення у центрі Томашполя підняли два стяги – Державний Прапор України та прапор Європейського Союзу. У заході взяли участь представники влади, працівники селищної ради, керівники та працівники усіх її структурних підрозділів, громадськість.

13:44 09.05.2024

9 травня – Міжнародний день Європи

9 травня – Міжнародний день Європи

Шановні жителі та гості Томашпільської громади! Сьогодні Україна вдруге разом із країнами Європейського Союзу відзначає День Європи в знак миру та єдності на континенті. Для українців це особливий день, оскільки Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти – великої родини, об’єднаної прогресивними демократичними поглядами. У цей день ми  вкотре засвідчуємо своє прагнення жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє у колі країн об’єднаної Європи. Жаль тільки, що платимо за бажання бути частинкою цивілізованого світу  дуже дорогу ціну.

07:45 09.05.2024

ЗАПАМ’ЯТАЙ МЕНЕ ЖИВИМ...

ЗАПАМ’ЯТАЙ МЕНЕ ЖИВИМ...

Сьогодні, 8 травня, у селі Липівка біля Меморіалу Слави загиблим у роки Другої світової війни односельцям відбулося урочисте відкриття пам’ятного знаку «ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ» на честь загиблого на російсько-українській війні 23-річного Героя-земляка, липівчанина Артема Степановича Беріла. Молодий командир, старший лейтенант - офіцер Збройних Сил України Артем Беріл загинув 4 лютого 2024 року в районі населеного пункту Авдіївка Донецької області, захищаючи рідну землю від ворога. Взвод розвідників потрапив під шквальний танковий обстріл ворога-загарбника.

16:02 08.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь