Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

28 травня – День поліцейського офіцера громади

28 травня – День поліцейського офіцера громади

Шановні поліцейські офіцери Томашпільської громади! Щиросердно вітаємо вас із професійним святом! Кожного дня ви мужньо стоїте на варті захисту прав та законних інтересів мешканців нашої громади. Ваша професія вимагає твердого характеру, практичного досвіду, впевнених знань та уміння приймати вірні рішення у складних ситуаціях. У будні й у свята, будь-якої миті, ви готові прийти на допомогу тим, хто потребує правового захисту. Саме тому ваша професія по праву вважається однією з найвідповідальніших та найважчих.

07:45 28.05.2024

Щодо оцінки впливу на довкілля

Щодо оцінки впливу на довкілля

21.05.2024р. відповідно до вимог Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» (далі - Закон) ТОВ «АГРОКОМПЛЕКС «ЗЕЛЕНА ДОЛИНА» завантажено до Єдиного реєстру з оцінки впливу на довкілля повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля (далі - Повідомлення) «Нове будівництво та реконструкція основного обладнання з метою покращення техніко- економічних показників роботи підприємства, збільшення продуктивності з доведенням потужності по переробці цукрових буряків до 3500 т/добу, виробництво сухого гранульованого жому, встановлення резервуарів для зберігання рідкого палива для забезпечення потреб виробництва».

14:06 24.05.2024

Експертна рада конкурсу Вінницької обласної Ради «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ» визначила переможців

Експертна рада конкурсу Вінницької обласної Ради «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ» визначила переможців

23 травня голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів засідання Експертної ради конкурсу «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКИ ГРОМАДИ».  У роботі взяли участь заступник голови обласної Ради, заступник голови Експертної ради Анатолій Ткач і члени Конкурсної ради. Голова обласної Ради, голова Експертної ради Вячеслав Соколовий зазначив, що особливістю цьогорічного конкурсу стала зміна його напрямів.  - Нині вони націлені на підтримку Збройних Сил України та Сил Оборони в боротьбі з російським агресором, зихист наших громадян та турботу про ветеранів і їхні родини, - наголосив Вячеслав Соколовий.  – Сьогодні допомога нашому війську та сім`ям військових -  пріоритет роботи обласної Ради. 

09:45 24.05.2024

ДЕНЬ ГЕРОЇВ ВІДЗНАЧИЛИ У ТОМАШПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ

ДЕНЬ ГЕРОЇВ ВІДЗНАЧИЛИ У ТОМАШПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ

23 травня у нашій країні відзначається День Героїв, який було засновано організацією українських націоналістів під час Другої світової війни.  Цього дня Україна вшановує пам'ять всіх Героїв, які протягом багатьох століть боролися за її незалежність та територіальну цілісність, починаючи від лицарів Київської Русі, козаків, повстанців, українських січових стрільців, вояків армії УНР, УПА, діячів ОУН, воїнів-земляків Другої світової війни, до Героїв сучасності - учасників Революції Гідності, АТО, учасників бойових дій російсько-української війни.

10:20 23.05.2024

ДО ВІДОМА КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ!

ДО ВІДОМА КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ!

Перший відділ Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки інформує, що з метою  реалізації вимог пункту 15 Положення про військово-транспортний обов’язок, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.2000 №1921 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 № 405)

16:09 21.05.2024

20 травня – День банківських працівників

20 травня – День банківських працівників

Шановні працівники та ветерани праці банківських установ Томашпільської громади! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята! У цей день держава відзначає важливу роль банківської системи і значний внесок банківських працівників у розвиток економіки України та забезпечення її фінансової стабільності.

07:45 20.05.2024

НА ВИПУСКНИЙ ДО ТЕБЕ, ДОНЮ, Я ПРОМЕНЕМ ІЗ НЕБА ПРИЛЕЧУ...

НА ВИПУСКНИЙ ДО ТЕБЕ, ДОНЮ, Я ПРОМЕНЕМ ІЗ НЕБА ПРИЛЕЧУ...

У родини Олефірів з Херсонщини війна безжально відібрала майже все. З самого початку вторгнення вони залишились без рідного помешкання, яке зруйноване вщент, назавжди втратили надію на щасливе повернення на свою малу батьківщину, душевний мир і спокій. А тепер вона вирвала у них ще й найдорожче – рідного синочка, брата, дбайливого чоловіка, люблячого батька й дідуся – військовослужбовця Збройних Сил України Павла Володимировича Олефіра.

16:20 19.05.2024

19 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ

19 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ

Щорічно у третю неділю травня, згідно Указу Президента України від 21-го травня 2007-го року, відзначається День пам’яті жертв політичних репресій. Його метою є належне вшанування пам’яті жертв політичних репресій, привернення уваги суспільства до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології та відродження національної пам’яті, утвердження нетерпимості до будь-яких проявів насильства проти людяності.

08:00 19.05.2024

ЯК ШКОДА ТИХ, КОГО ЗАБРАЛИ НЕБЕСА, КОГО ВIЙНА В БЕЗСМЕРТНI СПИСКИ ЗАПИСАЛА...

ЯК ШКОДА ТИХ, КОГО ЗАБРАЛИ НЕБЕСА, КОГО ВIЙНА В БЕЗСМЕРТНI СПИСКИ ЗАПИСАЛА...

Навіть страшно думати про те, якою дорогою ціною Україна протистоїть ворогові. Дуже боляче говорити про втрати, коли із життя йдуть зовсім молоді люди, у яких попереду мало би бути ціле життя… Нам залишається лише пам’ять, світла пам’ять про Героїв, які ціною власного життя виборюють мир, волю і незалежність рідній Батьківщині.

14:55 17.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь