Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

23 квітня під головуванням очільника Томашпільської громади Валерія Немировського відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. В його роботі взяли участь члени виконавчого комітету, запрошені. Першим питанням члени виконавчого комітету прослухали інформацію про роботу за перший квартал поточного року підприємства сфери обслуговування населення комунальними підприємствами на території Томашпільської територіальної громади (інформував директор Томашпільського КП Вадим Немировський).

15:50 23.04.2024

Планове відключення газопостачання з 6 по 31 травня 2024 року

Планове відключення газопостачання з 6 по 31 травня 2024 року

Вінницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» доводить до відома усіх співвласників, що у будинку № 3,5,7,9,13 по вул. Молодіжна смт.Томашпіль З 6 по 31.травня 2024 р. з 9.00 год. до 16.00 год. будуть проводитися роботи з технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж на виконання Правил безпеки систем газопостачання, ст.19 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання у багатоквартирному будинку та 1 ипового договору на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирного будинку.

10:26 23.04.2024

20 КВІТНЯ УКРАЇНА ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ ВДЯЧНОСТІ ВОЛОНТЕРАМ

20 КВІТНЯ УКРАЇНА ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ ВДЯЧНОСТІ ВОЛОНТЕРАМ

Шановні  волонтери, жителі Томашпільської громади! Сьогодні ми не уявляємо своєї країни без цих людей доброї волі, які стали міцним плечем підтримки військовим і цивільним у важкий час війни. Волонтерський рух нині – це автономна потужна сила, що стала об’єднуючим фактором і фундаментом громадянського суспільства України у нових умовах. Вчорашні юристи й електрики, освітяни й аграрії, бізнесмени й підприємці, усі свідомі громадяни виявилися справжньою резервною армією, єдиною зброєю яких є чуйне серце і бажання безкорисливо допомагати.

07:30 20.04.2024

Сказ це небезпечно!

Сказ це небезпечно!

Сказ - особливо небезпечне, смертельне вірусне захворювання, яке закінчується смертю. Хворіють на нього люди і тварини як свійські , так і дикі.      На  сказ хворіють лише ссавці, тобто теплокровні тварини та люди.  Птахи, змії та риби не є ссавцями, тому вони не можуть заразитися сказом і не можуть його передавати.    Джерелами сказу є тварини, головним чином із сімейства собачих (вовки, лисиці), а також кажани. 

14:56 19.04.2024

Про необхідність суворого дотримання суб’єктами господарювання та фізичними особами регламентів застосування засобів захисту

Про необхідність суворого дотримання суб’єктами господарювання та фізичними особами регламентів застосування засобів захисту

У зв’язку із нетиповими погодними умовами на окремих полях Вінницької області розпочалось цвітіння ріпаку. Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області повторно наголошує про необхідність суворого дотримання суб’єктами господарювання та фізичними особами регламентів застосування засобів захисту. Нехтування цими правилами може призвести до важких наслідків, у т.ч. отруєння людей та знищення медоносних бджіл.

14:51 19.04.2024

Про скликання 51 сесії Томашпільської селищної ради

Про скликання 51 сесії Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 19 квітня 2024 року № 78 "Про скликання 51 позачергової сесії Томашпільської селищної ради" 25 квітня 2024 року відбудеться засідання 51 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 9 год.

10:51 19.04.2024

Несанкціоновані сміттєзвалища – проблема майже кожного населеного пункту

Несанкціоновані сміттєзвалища – проблема майже кожного населеного пункту

Незаконні звалища – це стихійні звалища сміття, які утворюються у невідповідних місцях, в тому числі у природних екосистемах, негативно впливаючи на життя та здоров'я людей, навколишнє природне середовище та його окремі компоненти.

15:45 18.04.2024

До відома суб’єктів бджільництва – з 20 по 25 квітня оброблятимуться поля цукрового буряка

До відома суб’єктів бджільництва – з 20 по 25 квітня оброблятимуться поля цукрового буряка

ПрАТ «ПК «Поділля» повідомляє про планове застосування засобів захисту рослин, зокрема обробку посівів цукрового буряка із застосуванням пестицидів та агрохімікатів (1. Децис 100 ЕС, КЕ, інсектицид - діюча речовина дельтаметрин 100 г/л, класифікація препарату-2; 2. Бетанал Експерт 274 ЕС, КЕ, гербіцид, десмедифам, 71 г/л + фенмедифам, 91 г/л + етофумезат, 112 г/л, класифікація препарату – 3) на земельних ділянках у межах Томашпільської ТГ: поблизу сіл Нетребівка - 493,24 га та Яланець - 1216,31 га.

09:39 18.04.2024

17 квітня – День працівників пожежної охорони України

17 квітня – День працівників пожежної охорони України

Шановні працівники та ветерани пожежної охорони Томашпільської територіальної громади! Щиро вітаємо вас із професійним святом! Ви за покликом серця обрали одну з найскладніших професій, яка потребує рішучості, витримки, мужності відданості та відповідальності. У будь-яку хвилину ви готові прийти на допомогу тим, хто того потребує, іноді для того навіть ризикуючи власним життям. І як результат вашого професіоналізму – попередження і приборкання вогняної стихії, врятовані людські життя, збережені матеріальні й культурні цінності.

08:00 17.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь