Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Розпочалась реєстрація на серію онлайн-семінарів для майбутніх та діючих підприємців  (реєстрація до 24.05)

Розпочалась реєстрація на серію онлайн-семінарів для майбутніх та діючих підприємців (реєстрація до 24.05)

В межах системної підтримки розвитку мікро- та малого бізнесу в громадах області, Агенція регіонального розвитку Вінницької області запускає серію онлайн-семінарів для майбутніх та діючих підприємців з громад Вінниччини.

13:51 14.05.2024

На Вінниччині впроваджується режим обмежень в дорожньому русі

На Вінниччині впроваджується режим обмежень в дорожньому русі

Відповідно до розпорядження Голови Вінницької обласної адміністрації від 11.03.2021 №194 "Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування", в період з червня по вересень з настанням погодно-кліматичних умов, за яких експлуатація великовагових та/або велико-габаритних транспортних засобів може призвести до значного пошкодження та руйнування автомобільних доріг загального користування (денна пора доби за температури повітря вище +28), впроваджується режим обмежень в дорожньому русі автомобільними дорогами загального користування області великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн з 9-00 год до 22-00 год, крім транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

09:48 14.05.2024

У ГНАТКОВІ ВІДКРИЛИ МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ НА ЧЕСТЬ ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ – ВОЛОДИМИРА ЯНЧУКА

У ГНАТКОВІ ВІДКРИЛИ МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ НА ЧЕСТЬ ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ – ВОЛОДИМИРА ЯНЧУКА

На фасаді Гнатківського академічного ліцею з’явився ще один пам’ятний знак, який завжди нагадуватиме нам про пекло війни, про біль материнського горя, про наших Героїв-земляків, які віддали своє життя за мирне майбутнє України.

16:20 13.05.2024

12 травня – Всесвітній день медичних сестер

12 травня – Всесвітній день медичних сестер

Шановні медичні працівники! У цей день щиро вітаємо усіх медсестер, медбратів, фельдшерів, акушерок, лаборантів. Прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров'я!

08:00 12.05.2024

12 ТРАВНЯ – ДЕНЬ МАТЕРІ

12 ТРАВНЯ – ДЕНЬ МАТЕРІ

Дорогі матері, жінки, бабусі! Прийміть найсердечніші вітання із прекрасним святом – Днем матері! У час війни, горя і болю, усі ми святкуємо цей день з особливими відчуттями. Велика любов до матері України надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу, вселяє силу і прагнення до Перемоги.

07:05 12.05.2024

БІЛЬ МАТЕРИНСЬКОЇ ВТРАТИ НЕ ЛІКУЄ ЧАС

БІЛЬ МАТЕРИНСЬКОЇ ВТРАТИ НЕ ЛІКУЄ ЧАС

У неділю, 12 травня, в Україні традиційно відзначатиметься День Матері. Але, на превеликий жаль, багато матусь уже ніколи не зможуть у цей день почути на свою адресу привітань від своїх синочків, які загинули на війні. Ні з чим не зрівняти болю материнського серця, якому судилось пережити біль цієї найстрашнішої втрати, не висушити невтішних сліз, не повернути найдорожче... Шануймо ту неймовірно високу ціну, якою торується шлях до нашої перемоги. Святим  обов’язком кожного із нас є всебічна увага, підтримка і допомога кожній зраненій серцем матусі.

16:12 10.05.2024

У ВАПНЯРКАХ НА ЧЕСТЬ ПОМЕРЛОГО ГЕРОЯ-АТОВЦЯ ВІДКРИЛИ ПАМ’ЯТНУ ДОШКУ НА ФАСАДІ РІДНОЇ ШКОЛИ

У ВАПНЯРКАХ НА ЧЕСТЬ ПОМЕРЛОГО ГЕРОЯ-АТОВЦЯ ВІДКРИЛИ ПАМ’ЯТНУ ДОШКУ НА ФАСАДІ РІДНОЇ ШКОЛИ

10 травня у Вапнярківській гімназії відбулося урочисте відкриття меморіальної Дошки на честь померлого воїна-земляка, учасника АТО Сергія Володимировича Киби. Зазначимо, що це вже третя пам’ятна Дошка, яку відкрили на фасаді Вапнярківської гімназії. Дві попередні присвячені загиблим військовослужбовцям-землякам Анатолію Дубчаку та Станіславу Красію.

15:34 10.05.2024

Проханням ощадливо використовувати електроенергію

Проханням ощадливо використовувати електроенергію

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади! У зв'язку з останніми подіями, що призвели до важкої ситуації в енергосистемі України звертаємося до вас з проханням ощадливо використовувати електроенергію та максимально зменшити використання енергоємних приладів у наступні години : з 19:00 до 23:00.

15:16 10.05.2024

Конкурс «Мистецтво безпеки праці»

Конкурс «Мистецтво безпеки праці»

Державна служба України з питань праці оголосила конкурс «Мистецтво безпеки праці» (далі – Конкурс), який об'єднує творчість, інновації та пристрасть до створення безпечного робочого середовища. Спільно з організаціями роботодавців та профспілок, запрошуємо жителів області стати частиною цього руху. Заявки на участь подаються онлайн за посиланням – https://theartofsafety.dsp.gov.ua:4444/.

15:04 10.05.2024

Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй (ООН) оголосила 12 травня Міжнародним днем здоров’я рослин

Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй (ООН) оголосила 12 травня Міжнародним днем здоров’я рослин

Державна служба  з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Вінницькій області  нагадує, що Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй (ООН) оголосила 12 травня Міжнародним днем здоров’я рослин.  Основною метою є підвищення загальної обізнаності про те, як турбота щодо здоров’я рослин може допомогти подолати голод, зменшити бідність, захистити біорізноманіття та навколишнє середовище, що сприятиме економічному розвитку кожної країни світу.

14:57 10.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь