Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Громадські  слухання щодо перейменування вулиці в селі Комаргород.

Громадські слухання щодо перейменування вулиці в селі Комаргород.

2 травня 2024 року в  селі Комаргород    об 14 год  в приміщенні Комаргородського сільського будинку за адресою:    вулиця Соборна, 42 відбулись  громадські  слухання щодо перейменування вулиці Іванівська на вулицю Сергія Бойка  в селі Комаргород Тульчинського району Вінницької області.

13:33 08.05.2024

8 травня – День пам’яті, примирення та Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

8 травня – День пам’яті, примирення та Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Шановні земляки, вдови, діти війни, нинішні Захисники і Захисниці Вітчизни! Законом України від 29 травня 2023 року «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» в Україні встановлено щороку відзначати 8 травня як День пам’яті, примирення та перемоги з метою вшанування пам’яті всіх жертв Другої світової війни 1939–1945 років.

07:45 08.05.2024

Оголошення щодо проведення особистого прийому громадян заступником керівника Вінницької обласної прокуратури Гуріним Олександром Юрійовичем

Оголошення щодо проведення особистого прийому громадян заступником керівника Вінницької обласної прокуратури Гуріним Олександром Юрійовичем

У приміщенні Тульчинської окружної прокуратури за адресою: вул. Ростислава Покиньчереди, 14, м. Тульчин Вінницької області 24.05.2024 в період часу з 11 години 00 хвилин по 12 годину 00 хвилин та в приміщенні Крижопільського відділу Тульчинської окружної прокуратури за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 1, смт Крижопіль Тульчинського району Вінницької області з 14 години 00 хвилин по 15 годину 00 хвилин буде проведено особистий прийом громадян заступником керівника Вінницької обласної прокуратури Гуріним Олександром Юрійовичем.

09:11 07.05.2024

ЗІ СВІТЛИМ ВЕЛИКОДНЕМ!

ЗІ СВІТЛИМ ВЕЛИКОДНЕМ!

Шановні віряни православної церкви, жителі та гості Томашпільської територіальної громади! Прийміть щиросердні вітання із найвеличнішим християнським святом – світлим Христовим Воскресінням! Це свято споконвіку символізує життєву силу, торжество істини та справедливості, зміцнює нашу віру у перемогу добра над злом, спонукає до добрих вчинків, пробуджує прагнення жити по совісті, наповнює наші душі радістю і вірою у краще майбутнє.

00:00 05.05.2024

Планове відключення газопостачання

Планове відключення газопостачання

Графік Проведення технічного обслуговування багатоквартирних - житлових будинків в травні місяці за адресою: Тульчинський р-н, смт Томашпіль, вул. Молодіжна -    буд. № 5 - 07.05.2024р. -    буд. № 7 - 09.05.2024р. -    буд. №29 - 10.05.2024р. -    буд. №13 - 13.05.2024р. -    буд. № 3 - 14.05.2024р.

11:03 03.05.2024

Родинам загиблих воїнів-земляків вручено посмертні нагороди

Родинам загиблих воїнів-земляків вручено посмертні нагороди

Подвиги та імена Героїв, які віддали своє життя, захищаючи свободу та незалежність нашої країни, навіки викарбувані в серцях нашої пам’яті. 2 травня, у залі Томашпільської селищної ради високі державні нагороди загиблих військовослужбовців зі словами співчуття, вдячності і підтримки вручили рідним загиблих воїнів-земляків – начальник 1-го відділу Тульчинського РТЦК та СП підполковник Олег Кучерук, начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та голова Томашпільської громади Валерій Немировський. 

10:53 03.05.2024

БЕЗПЕЧНЕ ЗАСТОСУВАННЯ ЗАСОБІВ ЗАХИСТУ РОСЛИН  (основні вимоги)

БЕЗПЕЧНЕ ЗАСТОСУВАННЯ ЗАСОБІВ ЗАХИСТУ РОСЛИН (основні вимоги)

Юридичні та фізичні особи, які застосовують засоби захисту рослин, зобов'язані дотримуватися вимог Закону України «Про бджільництво», «Інструкції з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин», інших діючих нормативно-правових актів, що передбачають охорону бджіл від отруєнь.  Зокрема,  не пізніше, ніж за три доби до початку обробки пестицидами фізичні особи та суб’єкти господарювання, які застосовують засоби захисту рослин, зобов’язані завчасно повідомляти органи місцевого самоврядування про заплановане застосування засобів захисту рослин шляхом надання повідомлення про застосування засобів захисту рослин

16:14 30.04.2024

НА ДОНЕЧЧИНІ ОБІРВАЛОСЯ ЖИТТЯ 51-РІЧНОГО ВОЇНА ІЗ КИСЛИЦЬКОГО

НА ДОНЕЧЧИНІ ОБІРВАЛОСЯ ЖИТТЯ 51-РІЧНОГО ВОЇНА ІЗ КИСЛИЦЬКОГО

І знову Томашпільська громада схилилася в жалобі. На війні ми втратили ще одного відданого хороброго Захисника України, 51-річного воїна-земляка із Кислицького Геннадія Леонідовича Шулікова, який загинув 24 квітня 2024 року в районі населеного пункту Терни на Донеччині.

14:42 30.04.2024

Щодо підтримки постраждалих внаслідок насильства під час війни

Щодо підтримки постраждалих внаслідок насильства під час війни

Шановні жителі громади!  Просимо звернути увагу на інформаційні матеріали всеукраїнської комунікаційної кампанії щодо підтримки постраждалих внаслідок насильства під час війни. Службою Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та спільно з проєктом USAID «Трансформація комунікацій» розроблено інформаційну кампанію щодо роботи Платформи допомоги врятованим.

16:27 26.04.2024

Попередження про проведення кампанії з пероральної імунізації проти сказу диких м’ясоїдних тварин

Попередження про проведення кампанії з пероральної імунізації проти сказу диких м’ясоїдних тварин

 Тульчинське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області повідомляє, що з метою виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних хвороб тварин у Вінницькій області на 2024 рік, погодженого рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кабінеті Міністрів України від 13.03.2024 за №1, та на виконання протоколу №2 Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Вінницькій обласній військовій адміністрації з 7 травня по 1 червня 2024 року планується проведення весняної кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2024 році з урахуванням Закону України від 24.02.2022 № 2102-ІХ Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні». Під час кампанії буде оброблена площа 9770,37 км2. При цьому будуть застосовуватись спеціальні приманки із антирабічною вакциною для диких м’ясоїдних, яка безпечна для людей та інших тварин. Заплановано розповсюдити 244 тис.доз приманок.

13:27 26.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь