Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відбулись громадські слухання стосовно генерального плану смт.Томашполя

Відбулись громадські слухання стосовно генерального плану смт.Томашполя

Знаковою подією в житті селища стали громадські слухання з приводу затвердження важливого для територіальної громади документа – Генерального плану Томашполя. Цей документ містить всю інформацію щодо використання території населеного пункту, відображає поточний стан розвитку селища, відповідної території на найближчі роки, регулює розміщення житлових, рекреаційних, промислових, транспортних та інших зон, вказує місця для новобудов. У матеріалах генплану міститься інформація про заходи забезпечення охорони навколишнього середовища, збереження культурної спадщини, виділення території для розміщення житла, ним  встановлюються обмеження на певні види використання території згідно з вимогами законодавства, будівельних, санітарних, екологічних норм і т.д. Ініціював проведення слухань селищний голова Томашполя Валерій Немировський. Інформація про проведення слухань відповідно до норм законодавства була розміщена  в ЗМІ, тому на слуханнях хотілося б бачити значно більше людей.

16:56 04.12.2015

Томашпільська громада зібрала допомогу своїм землякам у зону АТО

Томашпільська громада зібрала допомогу своїм землякам у зону АТО

У неділю в Україні відзначатиметься День її Збройних Сил. Воїни української армії гідно виконують свій професійний обов’язок, захищаючи територіальну цілісність, незалежність держави, мир і спокій на рідній землі. Але бойові дії на східних рубежах України змушують кожного з нас із тривогою вслухатися у повідомлення, що надходять з Донбасу, Луганська, де несуть службу і наші земляки.

16:50 04.12.2015

Пройшла нарада селищного голови з районною владою

Пройшла нарада селищного голови з районною владою

Наближається до завершення 2015-ий календарний рік. І традиційно в перших числах грудня в районі проходять співбесіди голови райдержадміністрації з сільськими та селищними головами, на яких аналізуються  попередні результати роботи органів місцевого самоврядування щодо виконання бюджету, питання соціального характеру та інші,  заслуховуються плани на майбутній рік.

14:47 04.12.2015

Селищна рада піклується про інвалідів Томашполя

Селищна рада піклується про інвалідів Томашполя

Крокує до завершення рік 2015-ий. Грудень – завершальний його крок. І саме він багатий на знаменні та пам’ятні дати в календарі. Так уже 3 грудня в Україні з 1993 року відзначається День інвалідів. З’явилося це свято недарма, адже толерантне ставлення до людей, обділених здоров’ям – то як лакмусовий папір на людяність і доброзичливість, на уміння відчувати чужий біль і допомагати знедоленим.

15:56 02.12.2015

Селищний голова В.Ф.Немировський пройшов навчання у Фонді Ганса Зайделя

Селищний голова В.Ф.Немировський пройшов навчання у Фонді Ганса Зайделя

  З 1992 року в Україні працює Представництво Фонду Ганса Зайделя, яке проводить величезну роботу з керівниками органів місцевого самоврядування, зокрема тими, що представляють громади малих міст і селищ, в напрямку сталого розвитку територій та активізації місцевих громад.

15:27 02.12.2015

Безкоштовна правова допомога стає доступною

Безкоштовна правова допомога стає доступною

11 листопада 2015 року Томашпільською селищною радою підписаний меморандум про співпрацю в галузі надання правової інформації та консультацій з місцевим центром надання безоплатної вторинної допомоги.

14:34 11.11.2015

Результати місцевих виборів-2015 у Томашполі

Результати місцевих виборів-2015 у Томашполі

Томашпільчани повторно обрали селищним головою Немировського Валерія Федоровича, самовисування. Кількісний склад Томашпільської селищної ради - 22 депутати, з них було обрано - 21. По 8 округу призначені перевибори, оскільки два кандидати у депутати отримали однакову кількість голосів.

11:40 03.11.2015

Томашпіль отримав першість

Томашпіль отримав першість

Вже вчетверте в Україні проводиться конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування». Завданням Конкурсу є поширення кращих практик органів місцевого самоврядування (ОМС), спрямованих на розвиток своїх територіальних громад та публічне визнання таких досягнень.

11:38 23.10.2015

Щодо викидів у атмосферне повітря Томашпільським цукровим заводом

Щодо викидів у атмосферне повітря Томашпільським цукровим заводом

Занепокоєний станом викидів в повітря побічних продуктів горіння, які є результатом роботи ВП «Томашпільський цукровий завод» ТОВ «АК «Зелена долина»,  та у зв’язку з численними зверненнями  мешканців селища, Томашпільський селищний голова звернувся за роз’ясненнями до генерального директора ТОВ «АК «Зелена долина» щодо дозвільних документів, які підтверджують право використання палива для роботи цукрового заводу. В результаті 2 жовтня 2015 року було отримано лист-відповідь з інформацією, що Державною екологічною інспекцією у Вінницькій області у вересні 2015 року було проведено вимірювання вмісту забруднюючих речовин в організованих викидах стаціонарних джерел ВП «Цукровий завод». Відповідно до складеного інспекцією протоколу №7-15 від 28.09.2015 року, перевищень дозволених гранично допустимих величин викидів не виявлено. Темне забарвлення димових газів характеризується видом палива – довгополуменеве газове вугілля.

10:02 20.10.2015

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь