Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Селищного голову з прийдешнім 2016 роком вітали вихованці ДНЗ та працівники Будинку культури

Селищного голову з прийдешнім 2016 роком вітали вихованці ДНЗ та працівники Будинку культури

У переддень Нового року до селищної ради завітало чимало гостей, які прийшли привітати селищного голову, працівників селищної ради з Новим 2016-им роком. Найпершими були вихованці Томашпільського ДНЗ «Сонечко», що разом зі своїми вихователями і завідувачем закладу О.І.Годною  увійшли до кабінету голови зі святковими вітаннями. Щиро і по-дитячому читала малеча вірші-побажання і селищному голові Валерію Немировському, і людям, які працюють з ним поруч, а потім усі разом закружляли у святковім новорічнім хороводі. Дякував голова малятам і їхнім вихователям за вітання і вручив кожному солодкий подарунок, а з вихователями сфотографувався на згадку.

14:16 04.01.2016

Як Томашпіль Новий рік зустрічав

Як Томашпіль Новий рік зустрічав

Кілька  днів яскраве оголошення запрошувало на центральну площу жителів Томашполя  і його гостей зустрічати Новий  2016-ий рік. Тож не дивно, що після того, як годинник відбив 12-ту годину, на площі перед селищною радою почали збиратися люди. І хоч надворі морозець припікав добряче, це не завадило юнакам і дівчатам, людям різного віку і цілим родинам прийти на новорічне дійство. Тут  на них чекали Дід Мороз і Снігурка, ролі яких виконували Олександр Васильківський – методист районного Будинку культури та Інна Шклярук – секретар виконкому селищної ради, Чарівниця (Леся Сичук – начальник ВОС селищної ради), різні ігри, розваги, запальна музика. Про те, щоб усім було весело й цікаво, подбав і селищний голова Валерій Немировський, і організатори свята. За кошти селищного голови було придбано призи для учасників конкурсів.

12:57 04.01.2016

Довгоочікуване відкриття громадської вбиральні

Довгоочікуване відкриття громадської вбиральні

Останній день старого 2015 року для жителів Томашполя ознаменувався  важливою подією, якої чекали не один  десяток років – відкриття громадської вбиральні.  Подія ніби рядова, але потреба в такому «закладі» давно стояла на часі, і не один з кандидатів у селищні голови вносив про це пункт у свою передвиборну програму. Врешті втілити його в життя вдалося нинішньому керівникові селища Валерію Федоровичу  Немировському.

09:47 04.01.2016

Ілюмінація

Ілюмінація

                              Старалися  для настрою святкового

09:02 28.12.2015

Різдво Христове

Різдво Христове

  Різдво Христове – особливе релігійне свято, що наповнює людські серця теплом, добротою та милосердям. Кожен християнин із душевним трепетом чекає дня народження Божественного Сина, що викупив гріхи людей  своєю смертю. Ніяке інше свято не здатне настільки об’єднувати людей, як Різдво.

14:43 25.12.2015

День енергетика

День енергетика

День енергетика в Україні має майже піввікову історію. Встановлене Указом Президії Верховної Ради СРСР, воно змінювало дати, але в календарі знаменних подій залишалося, бо саме так держава вшановувала працівників енергетики, електротехнічної промисловості, відзначала їх заслуги в економічному розвитку країни, удосконаленні та підтримці повсякденного життя населення. Майже півстоліття в нашому районі працює служба забезпечення району електричною енергією, а колектив  структурного підрозділу ПАТ «Вінницяобленерго» - один з найбільших нині в селищі. Тут сумлінно трудиться більше 90 працівників, багато з них мають у трудових книжках всього один запис – дату прийому на роботу. Гордиться дирекція Томашпільських ЕМ і тим, що серед енергетиків є цілі династії.   

09:39 23.12.2015

В Томашполі засяяла вогнями новорічна ялинка

В Томашполі засяяла вогнями новорічна ялинка

Святково прибрана центральна площа Томашполя радо зустрічала всіх, хто завітав у п’ятницю, 18 грудня, на урочисте запалення селищної новорічної ялинки та відкриття  різдвяного вертепу ( шопки). І хоч погода влаштувала певні випробування у вигляді ожеледиці,  це не завадило усім бажаючим, серед яких було найбільше дітей, та організаторам свята поринути в атмосферу дива і чудес, відчути бадьорий настрій від передчуття зустрічі з  новорічною казкою. І сподівання виправдалися.

16:26 21.12.2015

На свято Миколая - із солодкими подарунками

На свято Миколая - із солодкими подарунками

Очікуване дітворою та й дорослими свято Миколая у п’ятницю, 18 грудня, ступило на поріг Томашпільської школи-гімназії. В ошатно прибраній актовій залі зібралися молодших класів на урочистості, приурочені приходу святого Миколая. Сценічне дійство підготували для них учні 1 (5)гімназійного класу (класний керівник О.О.Дячок) та вихованці драматичного гуртка   (керівник Тетяна Тютюнник ) і танцювального колективу (керівник Катерина Боварь) районного будинку дитячої творчості. На школярів чекала справді магічна атмосфера, в якій в боротьбу вступали сили добра і зла, світла і темряви.

15:42 21.12.2015

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь