Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

2 жовтня – День учителя

2 жовтня – День учителя

Шановні педагоги, працівники освітніх закладів Томашпільської територіальної громади,         ветерани педагогічної праці!    Щороку на початку жовтня ми вшановуємо вас, тих, хто вибрав своїм покликанням одну з найбільш важливих і потрібних професій на землі - професію вчителя! Учитель - це більше, ніж професія, вчитель - це покликання.

08:30 02.10.2022

1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку, День ветерана

1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку, День ветерана

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади, представники старшого покоління! Щиро  вітаю вас з Міжнародним днем людей поважного віку та Днем ветерана. Низько схиляю голову  перед Вами за той величезний вклад у розвиток нашої громади, який кожен з Вас вніс  за роки сумлінної праці, за доброту, людяність і мудрість, якими Ви щедро ділилися з наступними поколіннями нашого краю.

08:30 01.10.2022

30 вересня - День усиновлення

30 вересня - День усиновлення

     30 вересня Україна відзначає свято людяності і доброти - День усиновлення, коли кожен розуміє, як непросто прийняти рішення усиновити дитину або взяти її у свою сім’ю. В цей день вшановують батьків-усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів та піклувальників, які народили своїх дітей серцем.

14:21 30.09.2022

Вітали бібліотекарів з професійним святом та 70-річчя з дня створення Томашпільської біблотеки для дітей

Вітали бібліотекарів з професійним святом та 70-річчя з дня створення Томашпільської біблотеки для дітей

Сьогодні, у день вшанування святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, бібліотекарі України святкуютьть своє професійне свято. Секретар Томашпільської селищної ради Оксана Потуторовська зустрілася з бібліотекарями та від імені селищного голови Валерія Немировського привітала їх з професійним святом і 70-річчям з дня створення бібліотеки для дітей.

11:50 30.09.2022

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек

Віддаючи данину поваги бібліотечному руху в незалежній Україні, 14-го травня 1998-го року Президентом України було підписано Указ про щорічне святкування Всеукраїнського Дня бібліотек. Він  відзначається 30-го вересня як Всеукраїнський день бібліотек і свідчить про глибоку повагу нашого  народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.

09:46 30.09.2022

30 вересня – День усиновлення

30 вересня – День усиновлення

День усиновлення  відносно молоде свято. Вперше в Україні воно почало відзначатися з 30 вересня 2009 року. Започатковане Указом  Президента України Віктора Ющенка  2008 року, воно підкреслює суспільну значущість усиновлення (і удочеріння) у забезпеченні права кожної дитини на виховання в сім’ї. Мета цього свята полягає в підтримці та розвитку національного усиновлення.

08:06 30.09.2022

29 вересня - День пам’яті жертв Бабиного Яру – одного з найжахливіших символів Голокосту

29 вересня - День пам’яті жертв Бабиного Яру – одного з найжахливіших символів Голокосту

29 вересня - День пам’яті жертв Бабиного Яру – одного з найжахливіших символів Голокосту 29-30 вересня 1941 року, в окупованому нацистами Києві було проведено перший масовий розстріл військовими беззбройного цивільного населення. Загалом із 29 вересня по 11 жовтня 1941 року есесівці вбили майже все єврейське населення міста – понад 50 тисяч чоловіків, жінок, дітей. Тільки в перші два дні розстрілів було вбито майже 34 тисяч людей. 1, 2, 8 і 11 жовтня розстріляли тих, хто не з’явився за наказом – ще близько 17 тисяч осіб.

08:10 29.09.2022

Про скликання 31 сесії Томашпільської селищної ради

Про скликання 31 сесії Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 15 вересня 2022 року №184 "Про скликання 31 чергової сесії Томашпільської селищної ради", 30 вересня 2022 року відбудеться засідання 31 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 09 год.

18:34 28.09.2022

Дітям- сиротам та позбавленим батьківського піклування – наша увага і підтримка

Дітям- сиротам та позбавленим батьківського піклування – наша увага і підтримка

Сьогодні відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Томашпільської селищної ради. В ньому взяли участь 9  членів комісії з 15-ти. Головував на засіданні селищний голова Валерій Немировський.

11:51 23.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь