Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

14 жовтня – День захисника і захисниці України, День козацтва,       День Української повстанської армії, Покрови     Пресвятої Богородиці

14 жовтня – День захисника і захисниці України, День козацтва, День Української повстанської армії, Покрови Пресвятої Богородиці

                    Шановні жителі Томашпільської громади,         захисники і захисниці України, ветерани  другої світової війни!       Щиро й сердечно вітаємо вас із Днем захисника і захисниці України та  Покрови Пресвятої Богородиці -світлими і радісними   святами,що увібрали в себе і багаті  славні козацькі традиції,які уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії. Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються в Україні.Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду.

08:15 14.10.2022

У Томашпільській громаді ВПО можуть зареєструватись для отримання допомоги від УВКБ ООН

У Томашпільській громаді ВПО можуть зареєструватись для отримання допомоги від УВКБ ООН

У вівторок, 18 жовтня, з 10:00 на 1 поверсі у адмінбудівлі Томашпільської селищної ради відбудеться реєстрація на допомогу ВПО, які ще не реєструвалися і не отримували допомог від міжнародних організацій. Багатоцільова програма допомоги від УВКБ ООН – це одноразова грошова допомога людям, що виїхали з регіонів, постраждалих від воєнних дій. Розмір допомоги становить 2220 гривень щомісячно на особу протягом 3-х місяців.

11:36 13.10.2022

Відкрито меморіальну дошку Герою

Відкрито меморіальну дошку Герою

 Напередодні величного православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці, яку здавна шануємо в Україні як покровительку українського козацтва, в Томашпільському ліцеї відбулася визначна подія: відкриття меморіальної дошки Костянтину Кириловичу Петеру (1893 – 1953 р.р.), уродженцю с. Пилипи – Борівські, сотнику армії Української Народної Республіки, майору Української повстанської армії (УПА), керівнику розвідки Воєнної округи УПА – 4 «Говерла», референту пропаганди Станіславського проводу УПА.

11:32 12.10.2022

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної  територіальної громади за 9 місяців 2022 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 9 місяців 2022 року

Станом на 1 жовтня 2022 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 77 135 293 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 92,7 % виконання до уточненого плану на 9 місяців в сумі 83 185 279 грн. та 59,1  % виконання до  плану на рік в сумі 130 417 600 грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету в абсолютній сумі зменшились на 2 634 085  грн., або на 3,3 %, а у співставних умовах надходження зменшились на 6 203 237  грн., або на 7,4 %.

11:47 10.10.2022

9 жовтня –Міжнародний день пошти

9 жовтня –Міжнародний день пошти

Всесвітній день пошти або Міжнародний день поштової служби - один з міжнародних днів, що відзначаються в системі Організації Об’єднаних Націй. Проводиться за рішенням XIV конгресу Всесвітнього союзу поштовиків у день створення союзу в 1974 році (UPU/Tokyo Congress1969/Res. C. 11) відзначається 9 жовтня.                                 

08:00 09.10.2022

Вітаємо зі святом

Вітаємо зі святом

У неділю 9 жовтня своє професійне свято відзначатимуть працівники Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Санепідемслужба - це створений більш ніж 90 років тому державний орган, який за час свого існування був інструментом протидії епідеміям, катастрофам та шкідливому впливу на природне середовище. Для оптимізації державних органів у 2015 році функції санепідемконтролю було передано від Санітарно-епідеміологічної служби до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, яка повноцінно розпочала діяльність з 2017 року.

08:00 09.10.2022

8 жовтня – День юриста  України

8 жовтня – День юриста України

                              Шановні юристи,  ветерани юриспруденції! Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста, яке об’єднує усіх, хто стоїть в обороні конституційних прав та свобод наших громадян, сприяє розбудові демократичної, правової Української держави – держави для людей.

08:04 08.10.2022

До уваги сімей Захисників та Захисниць Томашпільської громади!

До уваги сімей Захисників та Захисниць Томашпільської громади!

Інформуємо, що у суботу,  8 жовтня 2022 року за  ініціативи начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова в Томашпільській громаді буде проведено особистий виїзний прийом сімей Захисників і Захисниць, за участі першого заступника начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталі Заболотної.

09:38 07.10.2022

27 вересня відбулось засідання виконкому Томашпільської селищної ради

27 вересня відбулось засідання виконкому Томашпільської селищної ради

У минулий вівторок під головуванням селищного голови Валерія Немировського було проведено засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради, на якому учасники засідання розглянули усі заплановані пункти порядку денного.

13:12 04.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь