Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Сьогодні в Україні в День української писемності відзначається й Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Сьогодні в Україні в День української писемності відзначається й Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Сьогодні в Україні в День української писемності відзначається й Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. В цей день вітання приймають всі ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати і примножувати безцінні духовні скарби нашого народу. Адже культурні досягнення та традиції – це багатство, яким треба вправно скористатися, а збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків  стає для нас не тільки приводом для гордості, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

16:06 09.11.2022

Сьогодні Всеукраїнський день працівників культури і аматорів народного мистецтва, а також День української писемності та мови.

Сьогодні Всеукраїнський день працівників культури і аматорів народного мистецтва, а також День української писемності та мови.

Українські писемність, мова і культура – яскраві індикатори нашого народу, своєрідні прояви самобутності і колоритності, які, попри різного роду перешкоди й заборони, змогли не лише вистояти, а й вирувати та процвітати, вражаючи неповторністю та кришталевою чистотою.

07:56 09.11.2022

Томашпільська громада проводжала в останню путь свого героя - захисника, воїна світла Сафіна Анатолія Володимировича

Томашпільська громада проводжала в останню путь свого героя - захисника, воїна світла Сафіна Анатолія Володимировича

Сьогодні 7 листопада 2022 р. Томашпільська громада проводжала в останню путь свого героя - захисника, воїна світла Сафіна Анатолія Володимировича, жителя с.Кислицьке.

14:19 07.11.2022

З Днем працівника  соціальної сфери

З Днем працівника соціальної сфери

У першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Кажуть, добро повертається до людини сторицею. Про це, як ніхто, знають працівники соціальної сфери. Саме вони покликані допомагати, нести в світ милосердя, дарувати людям надію на краще, вчасно подаючи руку допомоги тим, хто цього потребує. Для них слова Івана Франка  «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим» стали сенсом життя.

08:08 06.11.2022

Чемпіонат України з Рукопашного бою

Чемпіонат України з Рукопашного бою

28-30 жовтня 2022р. у м. Київ відбувся Чемпіонат України з рукопашного бою серед дорослих, юніорів та юніорок. Спортсмени Томашпільської СДЮСШ в своїх віково-вагових категоріях, здобули призові місця:

22:55 05.11.2022

День працівника соціальної сфери

День працівника соціальної сфери

У першу неділю листопада своє  професійне свято відзначатимуть люди, чия праця сповнена гуманізму, милосердя і тепла – працівники соціальної сфери. Це свято внесене в календар професійних свят указом Президента України у 1999 році та є визнанням того, що наша держава визнає людину як найбільшу цінність, а турботу про неї – як свій почесний обов’язок.   Напередодні свята в  залі адмінбудівлі селищної ради вітали працівників соціальної сфери селищний голова Валерій Немировський, керівники соціальних установ Томашпільської селищної ради.

16:20 04.11.2022

Томашпільщина знову в жалобі

Томашпільщина знову в жалобі

Томашпільщина продовжує гортати свої чорні сторінки. Не встигли ми отямитися від похорону в с. Нетребівка, як знову прийшла страшна звістка. І знову втрата… 30 жовтня 2022 року під час ведення бойових дій  в районі населеного пункту Невське Луганської області виявивши стійкість та мужність загинув наш земляк – житель с. Кислицьке,  стрілець-зенітник, солдат САФІН Анатолій Володимирович 1975 року народження. Для нашої громади це чергова  невимовна трагедія, ми втрачаємо найкращих. Глибокі співчуття рідним та близьким Героя! Сумуємо разом з його мамою, сестрою, та дітьми. Вічна слава та Царство Небесне! Світла пам’ять та шана його подвигу житиме в наших серцях  та прийдешніх поколінь! Про час, коли відбудеться прощання з  САФІНИМ Анатолієм Володимировичем, повідомимо додатково.

16:54 03.11.2022

З глибокими співчуттями і вірою у Перемогу!

З глибокими співчуттями і вірою у Перемогу!

Цій війні немає жодного виправдання. Не ми її починали. Нам нічого не потрібно, крім свого. Ми хочемо жити на своїй землі, бути незалежними і близькими до цивілізації. І потребуємо України, як повітря. Без неї ми – ніхто. Через напад ворога українці змушені оборонятися. Завдяки мужності наших неймовірних військовослужбовців зруйновано усі плани окупантів зі швидкого захоплення України. Армія дає ворогові відсіч, нею захоплюється весь світ. Перемога, безсумнівно, за нами. Тільки як швидко вона настане і яку ціну нам доведеться за неї заплатити?..

16:58 02.11.2022

Шаховий турнір

Шаховий турнір

29 жовтня в смт Піщанка по ініціативі та за фінансування міжнародним гросмейстером Федорчуком Сергієм був проведений шаховий турнір присвячений памяті його матері Тетяні Ісаківні. В турнірі прийняли участь 32 шахісти віком від 9 до майже 80 років Піщанськоі,Крижопільськоі,Томашпільськоі громад Вінницькоі обл та Кодимськоі Одеськоі обл.Призовий фонд турніру був майже 12 тис.грн,було вручено 18 грошових призів.      Переможцями стали:

13:58 02.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь