Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА "ТАРАСОВИМИ СТЕЖКАМИ"

КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА "ТАРАСОВИМИ СТЕЖКАМИ"

Перші березневі дні  принесли на своїх легеньких крилах не тільки тепло, сонечко і чисту блакить, а й улюблене свято, що величає ЖІНКУ – матір, кохану, дружину, донечку, колегу…

14:17 15.03.2018

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! 

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! 

Адміністрація ст.. Вапнярка інформує про те, що з 22.02. 2018 року у квитковій касі залізничного вокзалу ст. Вапнярка ви маєте можливість оформити проїзд автобусними маршрутами як територією України, так і Європи.  За додатковою інформацією звертайтеся за такими телефонами: 34- 2-12 (каса),   34-5- 16,   34-5-10 (старший квитковий касир).

13:48 15.03.2018

ЛЮБОВ ДО ПРЕКРАСНОГО-В ЛЮБОВІ ДО ЖИТТЯ

ЛЮБОВ ДО ПРЕКРАСНОГО-В ЛЮБОВІ ДО ЖИТТЯ

 Хто побував у ці дні в Томашпільському будинку культури, не міг не звернути увагу на виставку робіт, що прикрасили по-особливому фойє закладу.

11:03 15.03.2018

«Томашпільщина читає Кобзаря»

«Томашпільщина читає Кобзаря»

13 березня 2018 року в читальній залі Томашпільської центральної районної бібліотеки відбувся огляд-конкурс читців Томашпільської ОТГ «Томашпільщина читає Кобзаря», присвячений 204-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. 

14:42 14.03.2018

ПРИДБАНО КНИГИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ!

ПРИДБАНО КНИГИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ!

Нещодавно до штабу ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області в Томашпільському районі» завітали представники Томашпільської селищної ради,  аби від депутатів, працівників селищної ради, комунальних підприємств, воїнів-афганців, селищного відділу освіти, бібліотекарів, в.о. старост – передати бійцям в АТО придбані для них книги «Посміхнись, воїне!».

14:06 14.03.2018

Глюкометрами забезпеченні!

Глюкометрами забезпеченні!

З метою впровадження субпроекту «Складова розвитку системи охорони здоров’я Вінницької області, направлена на покращення медичної допомоги хворим із  серцево–судинною патологією» в частині приведення матеріально – технічної бази закладів  первинної ланки до затвердженого табелю оснащення товариство « МЕД ЕК СЕРВІС» в кінці лютого  цього року  передало безкоштовно в якості благодійної допомоги Томашпільському  селищному  Центру ПМСД 15 глюкометрів.

13:52 06.03.2018

ЗВЕРНЕННЯ ДО ЖИТЕЛІВ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

ЗВЕРНЕННЯ ДО ЖИТЕЛІВ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

У зв’язку із введенням кризового стану в газорозподільній системі України, Томашпільська селищна об`єднана територіальна громада звертається до всіх жителів з проханням зменшити температурний режим в оселях та обмежити споживання природного газу у домогосподарствах.

08:00 03.03.2018

Загальні збори громадян Томашполя

Загальні збори громадян Томашполя

Аби заслухати звіт селищного голови про роботу в 2017 році зібрались томашпільчани у вівторок 20 лютого в будинку культури. Значить, не байдуже людям, як і чим живе селище, що зробила і планує зробити місцева влада для його розвитку в році наступному і в майбутньому.

09:06 21.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь