Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

"Афганістан"

"Афганістан"

«Афганістан… Це слово тривожить не одну людську душу. У пам’яті – події цієї війни, що тривала 10 років, будуть жити вічно, написані кров’ю солдат, слізьми матерів, сестер, наречених… Ветерани-афганці! Скільки горя випало на ваше покоління! Але ви мудрі, ви умієте прощати і любити.

10:30 19.02.2018

«АФГАНІСТАН. ПАМ'ЯТАЄМО»

«АФГАНІСТАН. ПАМ'ЯТАЄМО»

Не одним сивим пасмом закосичена дата - 15 лютого. День, коли в далекому 1989 році закінчилась для народів колишнього  Радянського Союзу  десятирічна  кривавиця трагічної  війни в Афганістані.  Час іде, проте пам'ять учасників бойових дій, які повернулися до рідних домівок, залишається такою ж гострою, як і раніше. Афганських подій ніколи і нікому не викреслити з календаря. І скільки б ми не повертались до тих подій, встановлюючи нові і нові факти, змінюючи цифри, все переоцінюючи ,істина залишається одна – незмінно житиме пам'ять про Афганістан. 

16:00 16.02.2018

Загальні збори громадян

Загальні збори громадян

До вашої уваги, на території Томашпільської ОТГ будуть проводитись загальні збори громадян, а саме:

12:19 16.02.2018

День Святого Валентина

День Святого Валентина

Кохання – одне з найкращих і найглибших людських почуттів, невичерпне та вічне, як саме життя. Його сила облагороджує, робить людину добрішою і кращою, спрямовує на величні діла і героїчні вчинки. Учні 9-го гімназійного класу Томашпільської школи – гімназії  у Томашпільському будинку культури провели святковий вечір у День Святого Валентина (14 лютого). На святкування запросили і селищного голову Томашполя Валерія Немировського.

10:36 16.02.2018

Новини спорту

Новини спорту

11 лютого 2018 року  в м. Хмельницьк проводився відкритий кубок Хмельницької області з рукопашного бою на честь вшанування пам’яті воїнів  - інтернаціоналістів, які загинули у війні в Афганістані.

10:41 14.02.2018

Засніжений Томашпіль   

Засніжений Томашпіль   

                                Щедро всипала зима сніжку, який завдав чимало клопотів томашпільським комунальникам. Адже їм довелося з 3-ої години ночі вийти на роботу, щоб до ранку прочистити дороги селища і забезпечити можливість дорослим вчасно дібратися до своїх робочих місць, дітям – до школи, малюкам – до дитячого садочка.

09:00 09.02.2018

Тренінг на тему "Розробка Плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату(ПДСЕРК) як запорука виконання зобов'язань Угоди Мерів" (м.Луцьк).

Тренінг на тему "Розробка Плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату(ПДСЕРК) як запорука виконання зобов'язань Угоди Мерів" (м.Луцьк).

Томашпільська ОТГ наприкінці 2017р приєдналася до Європейської ініціативи "Угода Мерів" щодо клімату та енергії яка об'єднує місцеві, регіональні та національні органи влади які взяли на себе добровільні зобов'язання реалізувати на своїх територіях політику ЄС в галузі збереження клімату та енергетики.

15:20 05.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь