Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Шановні громадяни!

Шановні громадяни!

У зв’язку з настанням весняно-літнього періоду, підвищенням температури навколишнього середовища, щорічно відзначається збільшення кількості пожеж. Внаслідок чого, громадяни не санкціоновано спалюють суху рослинність та  сміття.

09:44 13.05.2020

Вітали з Днем Перемоги

Вітали з Днем Перемоги

75 років минає, як титанічною працею, потом і кров’ю наші співвітчизники здобули таку омріяну і бажану Перемогу над нацизмом, пам’ять про те, якою ціною вона здобувалася, не згасне ніколи. Сьогодні залишилось мало тих, хто виборював для нас тоді майбутнє...

17:30 09.05.2020

Шановні жителі Томашпільської громади!

Шановні жителі Томашпільської громади!

У ці травневі дні ми відзначаємо всенародне свято: 75-ту річницю Перемоги у війні над нацистською Німеччиною. У нас немає жодної родини, яка б не була причетна до цієї події світового значення. Одні з наших родичів воювали на фронті, у партизанських загонах, інші кували Перемогу, вирощуючи хліб для бійців, лікуючи поранених.

10:19 08.05.2020

Оголошено відбір серед адвокатів для навчання та участі у пілотному проєкті з відновного правосуддя

Оголошено відбір серед адвокатів для навчання та участі у пілотному проєкті з відновного правосуддя

Оголошено відбір серед адвокатів, включених до Реєстру адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, для навчання та подальшої участі у пілотному проєкті “Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочину”.

13:18 07.05.2020

Чергова допомога медичним закладам району від  народного депутата України Лариси Білозір надійшла до Томашпільського району.

Чергова допомога медичним закладам району від народного депутата України Лариси Білозір надійшла до Томашпільського району.

6 травня Оперативний штаб депутатки спільно з Благодійною організацією "Благодійний фонд "МХП-Громаді" та Петром Андрійцем передали медичним закладам Томашпільського району засоби захисту.

13:12 07.05.2020

6 травня в Україні відзначають День піхоти

6 травня в Україні відзначають День піхоти

Що таке піхота? Піхота - це втомлені руки, що стискають холодну сталь старенького автомата. Піхота - це люди, які завжди проклинають погоду, але в дощ, сніг, туман і спеку ідуть і мовчки роблять свою роботу. Піхота - це окопний бруд на берцях, жорстке дерев’яне ліжко в бліндажі і літри кави, випитої уночі перед чергуванням.

09:10 06.05.2020

Престижна та почесна служба в Сухопутних військах Збройних Сил України

Престижна та почесна служба в Сухопутних військах Збройних Сил України

Сьогодні для молоді одним з головних критеріїв успішного соціального становища є стабільність. Збройні сили - це, мабуть, найбільш стабільний суспільний інститут: повний соціальний пакет, заробітна плата, премії, пенсійне забезпечення, відпустки. Це все дає контрактна служба.

08:11 06.05.2020

Шановні жителі Томашпільської об’єднаної територіальної громади!

Шановні жителі Томашпільської об’єднаної територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з Днем праці – з Першотравнем, святом, яке завжди нагадує нам про пробудження весни, додає наснаги, оптимізму і надії на покращення добробуту кожного з нас.  Перше травня - день трудівника, солідарності та взаємної підтримки трудящих усього світу у прагненні жити в мирному, демократичному суспільстві. Зичимо щастя, здоров’я, весняного тепла, благополуччя і життєвих гараздів! Натхнення вам і творчої праці! Хай це свято принесе вам і вашим близьким радість та задоволення! Хай панує мир, злагода та добробут у ваших оселях ! Нехай життєвий і трудовий шлях кожного наповниться оптимізмом та увінчується максимумом досягнень!

09:56 01.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь