Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Нове дорожнє покриття у Томашполі

Нове дорожнє покриття у Томашполі

Проблема якісного дорожнього покриття завжди була номером один в соціально-економічному житті кожного населеного пункту. Адже від цього залежить комфорт кожного з нас, швидка доступність до важливих життєво необхідних закладів, об’єктів та й просто естетичний вигляд селища. Це хвилює і томашпільчан.

14:12 27.05.2020

Про скликання 45 позачергової сесії  селищної ради 8 скликання

Про скликання 45 позачергової сесії селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови № 119 від 20.05.2020 року "Про скликання  45 позачергової сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради, 28 травня 2020 року о 10-00 годині в селищному будинку культури Томашпільської селищної ради відбудеться засідання 45 позачергової сесії селищної ради 8 скликання. 

08:56 27.05.2020

Перемога зразкового ансамблю танцю «Шарм» в Міжнародному фестивалі «Парад зірок- 2020».

Перемога зразкового ансамблю танцю «Шарм» в Міжнародному фестивалі «Парад зірок- 2020».

Протягом квітня – травня 2020 року вихованці зразкового ансамблю танцю «Шарм» Томашпільського Будинку дитячої творчості ( керівник Мирослава Олійник) взяли участь у Міжнародному багатожанровому фестивалі - конкурсі «ZIRKA» - «Парад зірок - 2020» у місті Краків, Польща.

09:59 26.05.2020

Шановні жителі Томашпільської ОТГ!

Шановні жителі Томашпільської ОТГ!

Томашпільська дільниця Тульчинського відділення АТ по газопостачанню та газифікації «Вінницягаз» повідомляє, що у зв’язку з проведенням планових робіт з ремонту, обслуговування та реконструкції системи газопостачання ГРС «Томашпіль» 09.06.2020 року о 7.00 год. в смт. Томашпіль та в селах: Ракова, Паланка, Кислицьке, Жолоби, Яланець, Горишківка, Рожнятівка, Пеньківка, Вила, Антонівка газопостачання буде припинено.

09:00 26.05.2020

День вишиванки

День вишиванки

Традиційно в Україні День вишиванки відзначається в третій четвер травня. Цього року – 21-го травня. Вишиванка – це своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами та знаками. Хтось скаже: навіщо цей день?

10:35 21.05.2020

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету, що відбулося під керівництвом селищного голови Валерія Немировського, члени виконкому заслухали та затвердили звіт «Про виконання бюджету селищної об’єднаної громади за І квартал 2020 року» та внесли зміни до бюджету селищної ради.

16:34 19.05.2020

Програмний комплекс «Соціальна громада» починає працювати  в Томашпільській ОТГ

Програмний комплекс «Соціальна громада» починає працювати в Томашпільській ОТГ

Від сьогодні програмний комплекс «Соціальна громада» запрацює в Томашпільській ОТГ відповідно до укладеної 19 травня 2020 року угоди між головою Томашпільської ОТГ Валерієм Немировським та начальником УПСЗН Томашпільського району Тетяною Дідик. 

14:46 19.05.2020

Коли серце зігріває підтримка навіть чужих людей…

Коли серце зігріває підтримка навіть чужих людей…

Час іде, роки минають…І коли ми молоді, зі світлою надією сподіваємося, що на схилі літ наше життя буде спокійним, забезпеченим, поряд будуть рідні та близькі нам люди. Так трапляється не завжди.

14:59 18.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь