Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Дякуємо за підтримку правоохоронців

Дякуємо за підтримку правоохоронців

Нещодавно з метою забезпечення дотримання норм і правил, пов’язаних з карантином через поширення COVID-19, громадська організація  «Життя та розвиток громад» надала допомогу на придбання 200 л пального, аби поліцейські Томашпільського відділення поліції мали змогу вчасно і в повній мірі виконувати свої службові обов’язки.

13:43 03.06.2020

Здай кров – врятуй життя

Здай кров – врятуй життя

2 червня у коридорах ЦРЛ було досить людно – відповідно до плану заходів Стратегії розвитку системи крові Вінницького регіону,  для поповнення лікарняного банку  крові КНП «Вінницький обласний центр служби крові Вінницької обласної ради», в якому закуповує препарати крові та її компонентів КНП «Томашпільська ЦРЛ» з метою забезпечення потреб крові для пацієнтів нашого району на 2020 рік у районі працювала виїзна бригада центру.

10:11 03.06.2020

Поповнення книжкових полиць у Публічній бібліотеці

Поповнення книжкових полиць у Публічній бібліотеці

З короткочасним візитом завітала сьогодні до Томашпільської ОТГ народний депутат України Лариса Білозір. І вже традиційно не з порожніми руками.  Від сьогодні книжкові полиці Публічної бібліотеки селищної ради поповнилися новинками художньої літератури, яку передала депутатка. Подарунок дасть змогу розширити вибір сучасної книги для читача. 

15:40 01.06.2020

Бактеріальний опік плодових

Бактеріальний опік плодових

Симптоми ураження.      Хвороба проявляється на квітках, пагонах, гілках та плодах. Квітки раптово в’януть та чорніють, листки скручуються, чорніють і залишаються висіти на деревах, набуваючи вигляду обвуглених. У місцях уражень кора молодих пагонів і гілок здувається внаслідок великого притоку рідини, яка згодом починає текти по корі у вигляді гумозного ексудату. Спочатку вона безбарвна,  пізніше темніє й засихає у вигляді краплин від бурштино-жовтого до темно бурого кольору. Уражуються «опіком» молоді незрілі плоди. Вони чорніють і залишаються висіти на гілках, як і листя. Молоді пагони утворюють гачкоподібний згин. 

11:07 01.06.2020

Оголошено  конкурс  бізнес-планів для підприємців-початківців.

Оголошено конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців.

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 17 квітня 2018 року №315 «Про затвердження  Положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи)» в рамках  виконання Плану дій реалізації  Стратегії  розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області  на період до 2020 року  з 27 травня  2020 року оголошено  конкурс  бізнес-планів для підприємців-початківців. 

09:42 01.06.2020

Дотація на доїльні апарати та холодильне обладнання для фізичних осіб

Дотація на доїльні апарати та холодильне обладнання для фізичних осіб

Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької облдержадміністраці інформує про те, що у зв’язку з пом’якшенням карантинних заходів, розпочато прийом документів від фізичних осіб для надання в поточному році часткового відшкодування  витрат за закуплену установку індивідуального доїння та (або) холодильну установку для зберігання і охолодження молока.

09:38 01.06.2020

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

З 1998 року 1 червня в Україні відзначається Міжнародний день захисту дітей, згідно з Указом Президента №568/98 від 30 травня 1998 року. В цей день ми відзначаємо свято радості та надії водночас і тих, хто завжди поруч з ними, хто піклується і допомагає твердо стати на ноги, – батьків, вихователів, вчителів, наставників. Саме на дітей ми покладаємо наші сподівання на краще майбутнє, в дітях ми бачимо запоруку нашого особистого щастя та здійснення мрій. Цей день - нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб  діти росли здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами. 

08:57 01.06.2020

1 червня - День захисту дітей

1 червня - День захисту дітей

Першого літнього дня відзначається добре і радісне свято – День захисту дітей. Діти – наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Цей день нагадує нам, що ми – дорослі - відповідальні за благополуччя і щастя дітей. Наш обов’язок – створювати умови для їхнього гармонійного розвитку, турбуватись та дарувати свою любов. Щастя і добробут кожної дитини, а отже родини – це запорука самодостатньої, міцної, квітучої держави.

08:17 01.06.2020

Долучись до важливої справи – стань донором!

Долучись до важливої справи – стань донором!

Відповідно до плану заходів Стратегії розвитку системи крові Вінницького регіону, затвердженого наказом ДОЗ ВОДА від 16 травня 2019 р. № 926 «Про впровадження національної стратегії розвитку системи крові на період до 2022 року у Вінницькій області», для заповнення лікарняного банку крові КНП «Вінницького обласного центру служби крові Вінницької обласної ради», в якому закуповує препарати крові та її компонентів КНП «Томашпільська ЦРЛ» для забезпечення потреби крові для пацієнтів нашого району на 2020 рік у Томашпільському районі працюватиме виїзна бригада центру.

16:16 28.05.2020

Відбулася 45 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відбулася 45 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

28 травня 2020 року в селищному будинку культури відбулася 45 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання, в якій взяли участь 27 депутатів із 38 та запрошені в.о. старост сіл ОТГ, керівники підзвітних установ.

15:47 28.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь