Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

день землевпорядника

день землевпорядника

Шановні працівники та ветерани землевпорядної службинашої територіальної громади!  Щороку в другу суботу березня з 1990 року в Україні відзначається ваше професійне свято як визнання того, що ваші знання, уміння, навички ви віддаєте служінню  народу і державі. Це вашими зусиллями в Україні проведено й проводиться інвентаризація земель, сформувалися принципи ефективного землекористування, здійснюється розмежування земель державної і комунальної власності та  охорона і контроль за раціональним використанням земельних ресурсів. 

14:00 12.03.2021

Традиційно в Україні та в світі на початку березня відзначаються Шевченківські дні

Традиційно в Україні та в світі на початку березня відзначаються Шевченківські дні

Ця традиція пов’язана з іменем Тараса Шевченка, якого називаємо генієм українського народу, символом України, народним пророком, провісником волі, титаном духу, який вболівав за долю рідного народу, а тому залишив нащадкам духовний заповіт, що передається з роду в рід. Духовну велич і красу українського слова він підніс на найвищу височінь. Шевченко був, є і залишається найбільшою особистістю в становленні нашої держави.

15:58 11.03.2021

Народний депутат – мажоритарник Лариса Білозір працює в своєму окрузі

Народний депутат – мажоритарник Лариса Білозір працює в своєму окрузі

По – весняному яскраво світило сонечко цього березневого дня, коли до Томашпільської територіальної громади з короткочасним візитом навідалася депутат Верховної Ради України Лариса Білозір. Народна обраниця, яку виборці 15 округу делегували до найвищого органу країни, розпочала свій візит з Комаргорода, де відвідала загальноосвітню школу, педагогічний колектив та батьки якої ще в кінці минулого року звернулися до неї з проханням допомогти в придбанні для школи акустичної системи. Тож сьогодні народний депутат разом із селищним головою Валерієм Немировським, начальником відділу освіти, спорту, культури і туризму селищної ради Ігорем Ярошем завітала до них, щоб вручити омріяний подарунок.

15:54 11.03.2021

Засідання виконкому: вирішувались важливі для громади питання

Засідання виконкому: вирішувались важливі для громади питання

На порядку денному  засідання виконкому селищної ради, що відбулося 11 березня 2021 р., розглядалося 33 питання. В роботі засідання взяли участь 20 членів виконкому із 26-ти, а також запрошені  Оксана Ярош, начальник служби у справах дітей селищної ради,   Андрій Щербатий, директор КНП «Томашпільський ЦПМСД» селищної ради,   Павло Кушнір, начальник відділу соціально – економічного розвитку, ЖКГ та земельних відносин. Вів засідання селищний голова Валерій Немировський.

15:02 11.03.2021

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 2 місяці 2021 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 2 місяці 2021 року

 Станом на 1 березня 2021 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 13 915 753 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить              115,6 % виконання до уточненого плану на 2 місяці в сумі 12 036 932 грн. та               15,5 % виконання до уточненого плану на рік в сумі 90 045 790 грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету в абсолютній сумі збільшились на 6 388 000 грн., або на 84,9 %, а у співставних умовах надходження збільшились  на 2 646 743 грн., або на 23,5 %.

11:57 10.03.2021

У Вінницькій області утворено 7 окружних прокуратур

У Вінницькій області утворено 7 окружних прокуратур

Наказами Генерального прокурора України від 17.02.2020. на виконання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури» від 19.09.2019 № 113-ІХ,, у зв'язку з утворенням з 15.03.2021 окружних прокуратур і припинення діяльності шляхом реорганізації місцевих прокуратур внесено зміни до структури обласних прокуратур.

10:25 10.03.2021

Про скликання 5-ї сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Про скликання 5-ї сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження селищного голови від 10 березня 2021 року №80  "Про скликання 5 чергової сесії Томашпільської селищної ради" 23 березня 2021 року відбудеться засідання 5 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 10 год.

08:20 10.03.2021

Томашпільський РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області ІНФОРМУЄ

Томашпільський РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області ІНФОРМУЄ

У зв’язку з настанням весняно-літнього пожежонебезпечного періоду збільшується кількість пожеж, основними причинами яких є неконтрольоване випалювання сухої рослинності, необережне поводження з вогнем, навмисний підпал, що у свою чергу стає причиною розповсюдження полум’я на сусідні масиви, лісові насадження, відключення ліній електропередач високої напруги тощо.

15:22 09.03.2021

Пожежі у природних екосистемах завдають непоправного збитку природі та державі

Пожежі у природних екосистемах завдають непоправного збитку природі та державі

Шановні громадяни! Щорічно пожежі у природних екосистемах завдають непоправного збитку природі та державі. Найбільша їхня кількість зазвичай припадає на весняно-літній період. Усі види цього лиха супроводжуються такими факторами, як висока температура у зоні вогню, задимлення великих районів, що значно ускладнює боротьбу з пожежею, обмежує видимість, чинить негативний психологічний вплив та подразнює дихальні органи населення прилеглих поселень.

15:13 09.03.2021

ПЕРЕВАГИ НАВЧАННЯ У ВІЙСЬКОВИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ

ПЕРЕВАГИ НАВЧАННЯ У ВІЙСЬКОВИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ

•    Навчання повністю безкоштовне – за рахунок держави із забезпеченням 100% місця роботи по закінченню навчання та отримання спеціальності; •    Повне утримання за рахунок держави: - стипендія, на весь період навчання у залежності від показників успішності; - забезпечення літньою, зимовою та демісезонною формою одягу, білизною та взуттям; - трьохразове харчування за новими нормами відповідно до міжнародних стандартів; - постійний контроль за станом здоров’я, морально-психологічним станом з боку керівництва навчального закладу; -  безкоштовне якісне медичне забезпечення та можливість лікування в усіх військових медичних закладах України; - забезпечення місця проживання на весь час навчання за рахунок Міністерства Оборони України (3-4 особи в кімнаті);

15:10 09.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь