Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Інформація для населення від інших установ та організацій

Правила безпеки громадян на залізничному транспорті, які потрібно знати томашпільчанам

За останні роки значно збільшилася кількість випадків травмування громадян на коліях, об’єктах залізничного транспорту. Абсолютна більшість нещасних випадків травмування сторонніх громадян, у тому числі зі смертельним наслідком, які трапляються на залізниці, сталися в результаті порушення громадянами «Правил безпеки на залізничному транспорті Україні» та «Правил поведінки громадян на залізничному транспорті», а саме: переходу залізничних колій у невстановлених місцях, ходіння по залізничних коліях, посадка і висадка під час руху поїзда, переїзд залізничних колій при закритому положенні шлагбаума або при червоному світлі світлофора та звуковому сигналі переїзної сигналізації, перебування в стані алкогольного сп’яніння на території об’єктів залізничного транспорту та інші.

10:54 13.12.2022

Урядом України вдосконалено процедуру продовження строку дії закордонних паспортів та вклеювання до них фотокарток дітей

Кабінетом Міністрів України внесено зміни до постанови від 28 лютого 2022 р. № 170 «Деякі питання внесення інформації до паспорта громадянина України для виїзду за кордон». Відтепер вклеїти фотокартки дітей до закордонного паспорта батьків або продовжити закордонний паспорт можливо:

16:21 05.12.2022

Будьте у безпеці: ОБСЄ проводить просвітницьку кампанію із запобігання експлуатації українців за кордоном

Через повномасштабну російську агресію мільйони українців стали біженцями. 90% з них – жінки та діти. Будь-хто з них може опинитися під загрозою торгівлі людьми, потрапити до сексуального чи трудового рабства.

11:57 02.12.2022

1000 пакунків для догляду за дитиною отримають громади Вінниччини від Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу

У рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу сформовано комплекти засобів гігієни та косметики для мам і немовлят. Пакунки для догляду за дитиною передадуть у громади Вінницької області.

13:58 28.11.2022

Роз’яснення щодо державної реєстрації народження дитини в умовах воєнного стану

Директорат розвитку соціальних послуг та захисту прав дітей Міністерства соціальної політики інформує про порядок та особливості державної реєстрації народження дитини в умовах воєнного стану.

13:29 28.11.2022

Про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн щодо: роз’яснення можливих шляхів повернення дитини або сімей з дітьми на підконтрольну Уряду України територію; отримання свідоцтва про народження дитини в умовах воєнного стану або його легалізації, якщо документ отриманий на непідконтрольній території; встановлення контакту з дитиною, яку вивіз один із батьків за кордон; заповнення форми розшуку дитини або заявки на отримання допомоги дітям, які зазнали травмувань внаслідок війни; інші питання, пов’язані з порушеннями прав людини. Тут ви можете повідомити:

16:20 17.11.2022

Номер е-лікарняного сумісника потрібно вносити у заяву до знаку крапки

Застраховані особи, які працевлаштовані у кількох роботодавців, мають право на отримання допомог за лікарняними від Фонду соціального страхування України за кожним місцем роботи.  Однак, якщо працівник є сумісником, оформлення роботодавцем заяви-розрахунку за його електронним лікарняним має специфіку. Зокрема, внесення до заяви номеру е-лікарняного сумісника із врахуванням номеру його копії (крапка та цифра після неї) призведе до помилки – таку заяву буде автоматично відхилено.

11:44 16.11.2022

УВАГА ДО ВЛАСНИКІВ СОБАК ТА КОТІВ!

На території Томашпільської ОТГ таВапнярської ОТГ спеціалістами ветеринарної медицини,шляхом подвірних обходів, проводяться профілактичні щеплення тварин проти сказу!!! У зв’язку з загрозливою ситуацією з сказом тварин на території громад, прохання забезпечити доступ спеціалістів ветеринарної медицини до своїх домашніх тварин для проведення щеплення проти сказу. 

10:55 16.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь