Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Інформація для населення від інших установ та організацій

Нова аграрна політика

Україна – гарант національної та світової продовольчої безпеки. Розвиток переробки, біоенергетичного виробництва, садівництва, ягідництва та овочівництва, тваринництва, диверсифікація логістичної інфраструктури та забезпечення безперешкодного експорту.

13:55 16.08.2022

Не пропустіть! Актуальні зміни в податковому законодавстві

Податкова служба звертає увагу платників податків на зміни впроваджені Законом України від 12 травня 2022 року №2260-ІХ “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану”.

15:26 08.08.2022

ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ УЧАСНИКІВ ДОРОЖНЬОГО РУХУ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Війна та негативні соціальні наслідки, які вона потягла, повністю змінили життя Українського народу, а також збільшили різноманіття ризиків для базових прав громадян на життя, здоров’я і майно. Це стосується і сфери дорожнього руху та експлуатації транспорту, безпека якої зазнала додаткових загроз. Ураховуючи вразливість учасників дорожнього руху у період воєнного стану, вимушену необхідність мільйонів громадян України у переміщенні на автомобільному та іншому транспорті на значні відстані територією держави науковцями НДІ ВПЗ було розроблено Пам’ятку «Правила поведінки учасників дорожнього руху під час війни». У ній міститься низка важливих і соціально корисних порад, здатних зберегти життя і знизити ризики для знищення майна громадян.

10:58 07.08.2022

Ще більше української мови

Інформуємо томашпільчан, що  з З 16 липня 2022 року набирають чинності окремі норми Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» (далі- Закон), які стосуються використання мови в мережі Інтернет та мови інтерфейсів комп'ютерних програм, встановлених на товарах.

08:41 29.07.2022

Відповіді на поширені запитання працівників в умовах воєнного стану

В умовах воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботу задля надання усіх видів допомог і страхових виплат українцям. Відповіді на найпоширеніші запитання, які ми отримуємо від працівників під час війни, завжди можна знайти онлайн на ресурсах Фонду соціального страхування України:

11:30 25.07.2022

Оголошення

Міністерством у справах ветеранів України розроблені аграрні бізнес-проєкти, з метою підтримки ветеранів війни. Бізнес-проєкти реалізуються в галузях садівництва та ягідництва.  Учасниками реалізації бізнес проєктів можуть бути ветерани війни, які отримали в користування земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства, садівництва та городництва. Фінансування реалізації проєктів здійснюється за підтримки міжнародних проєктів технічної допомоги.

16:18 20.07.2022

Нафтогаз забезпечує газом більшість українців: що потрібно знати

З 1 травня 2022 року до реєстру Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» підключені 8,8 млн українських домогосподарств, які отримували газ від постачальника «останньої надії» (ПОН), відповідно до річного тарифного плану «Фіксований» з однією з найвигідніших цін на ринку — 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості транспортування). Укладати додаткові договори не потрібно, адже перехід відбувся автоматично. Відповідаємо на найбільш поширені питання.

09:18 20.07.2022

До уваги мешканців Липівського та Олександрівського старостинського окургів

ПрАТ "Зернопродукт МХП" повідомив про проведення хімічних обробітків посівів В населених пунктах с.Липівка та с.Олександдрівка 04.07.2022, 05.07.2022, 06.07.2022, 07.07.2022, 08.07.2022 з 20:00 по 06:00 години, в залежності від погодніх умов, на полях Немирівського ВП ПрАТ "Зернопродукт МХП" планує проведення хімічного обробітку посівів соняшника, а саме

10:32 01.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь