Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Інформація для населення від інших установ та організацій

В Україні завершується відбір учасників на проєкт «Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби та служби в ОМС»

1 березня завершується реєстрація для участі у безкоштовній сертифікатній програмі навчання ветеранів та ветеранок, які планують реалізувати себе на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.

10:49 01.03.2023

Вінницька обласна Рада звернулася до міжнародної спільноти щодо надання військової і гуманітарної допомоги Україні

24 лютого на черговій 37 сесії обласної Ради 8 скликання депутати  вирішили спрямувати Звернення до Президента Сполучених Штатів Америки, Прем’єр-міністра Великої Британії, Президента Французької Республіки, Федерального канцлера Німеччини, Президента Республіки Польща, Президента Литовської Республіки, Президента Латвійської Республіки, Президента Естонської Республіки, Прем’єр-міністра Держави Ізраїль, Організації Об’єднаних Націй, країн-членів НАТО та Європейського Союзу, всієї міжнародної спільноти щодо надання військової і гуманітарної допомоги Україні. 

15:57 27.02.2023

23 лютого відбудеться онлайн-лекція "УКРАЇНА - ВІЙНА В ЄВРОПІ"

24 лютого 2022 року повномасштабним вторгненням російської армії розпочався новий етап російсько-української війни. Це – народна війна за незалежність і суверенітет  України, яка триває з 2014 року. Це також війна за цивілізаційний вибір: Україна відстоює свою приналежність до європейської цивілізації і водночас – ті засадничі цінності, права і свободи, що лежать в основі Західного світу. Міністерство молоді та спорту спільно з Українським інститутом національної пам’яті проводить онлайн-лекцію

10:58 23.02.2023

Рекомендації щодо проведення комплексу весняно-польових робіт у Вінницькій області 2023 року в умовах воєнного стану

Агро-промисловий комплекс Вінниччини вступає у весняно польові роботи 2023 року у надзвичайно складних умовах. Порушені війною логістичні зв’язка, різко загострений і існуючий у мирний час диспаритет цін на зерно і агроресурси, зокрема на пальне та особливо мінеральні добрива, незавершеність в ряді господарств осінньо-польових робіт минулого року, значний (понад 55 тис.га) недосів озимих, перенесення на весну основного обробітку ґрунту у великих обсягах та інші проблеми створюють додаткову напруженість у проведенні комплексу весняно-польових робіт на фоні існуючих і до цього ризиків та викликів природного та техногенного походження.

13:08 22.02.2023

Ваучер на навчання: хто може отримати і за яких умов?

Ваучер – це документ, що видається одноразово та дає особі право безоплатно пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

10:14 20.02.2023

Грантові можливості для бізнесу

Команда експертів ГО «Електронна республіка» за підтримки Програма USAID «Конкуренто спроможна економіка України» в рамках Програми покращення ІКМ, продовжує збирати та систематизувати інформацію щодо актуальних грантів та програм підтрики бізнесу.

10:14 16.02.2023

Томашпільські електромережі повідомляють

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 09.00 год до 15.00 год:

16:12 09.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь