Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

15 ЛЮТОГО ДЕНЬ ПАМ`ЯТІ ВОЇНІВ - ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

15 ЛЮТОГО ДЕНЬ ПАМ`ЯТІ ВОЇНІВ - ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

Шановні учасники бойових дій на території інших держав! Шановні ветерани війни в Афганістані! Сьогодні в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 34-а річниця виведення військ з Афганістану. Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося у ті мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках»: Афганістані, Чилі, Іспанії, Єгипті, В’єтнамі, Єфіопії та інших країнах світу.

07:55 15.02.2023

Відбулася 35 позачергова сесія селищної ради

Відбулася 35 позачергова сесія селищної ради

10 лютого під головуванням секретаря Томашпільської селищної ради Оксани Потуторовської відбулася 35 позачергова сесія селищної ради 8 скикання. В ній зареєструвалися та взяли участь 22 депутати із 26 обраних, запрошені: перший заступник голови Томашпільської селищної ради Віталій Годний, начальник фінансового управління Наталя Щербата, директор КП «Томашпільське інвестиційне агентство» Сергій Босак.

17:38 10.02.2023

Відбулося друге засідання позачергової 34 сесії селищної ради

Відбулося друге засідання позачергової 34 сесії селищної ради

  Сьогодні, 10 лютого, після дводенної перерви, під головуванням селищного голови Валерія Немировського відбулося друге засідання позачергової 34 сесії районної ради 8 скликання.  В  ньому зареєструвалися та взяли участь  21 депутат із 26 обраних, запрошені.

17:33 10.02.2023

Дякуємо за благодійну допомогу

Дякуємо за благодійну допомогу

Днями голова правління Вінницької ГО «Добро немає кордонів» Павло Продан доставив від закордонних благодійників громадської організації у гуманітарний штаб Томашпільської селищної ради благодійну допомогу: одяг, продукти харчування, бутильовану питну воду, електрогенератор та гостинці для багатодітної сім’ї Добровольських з Антонівського старостату, у якій виховується семеро діток - велосипед і смаколики для малечі.

17:28 10.02.2023

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за січень місяць 2023 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за січень місяць 2023 року

Станом на 1 лютого 2023 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 8 279 900 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 125,2 % виконання до  плану на січень місяць в сумі 6 610 745 грн. та 6,2 % виконання до плану на рік в сумі 133 620 874 грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету збільшились на 1 451 727 грн., або на 21,3 %.

08:33 10.02.2023

Пасічники та аграрії радилися, як влітку уберегти бджіл від отруєння пестицидами

Пасічники та аграрії радилися, як влітку уберегти бджіл від отруєння пестицидами

Сьогодні у залі засідань селищної ради відбулася спільна нарада спеціалістів Тульчинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, пасічників та аграріїв Томашпільської громади. В ній взяли участь перший заступник голови Томашпільської селищної ради Віталій Годний, головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодаства Тульчинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Галина Озерянська, спеціалісти Тульчинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби, пасічники та аграрії Томашпільської територіальної громади.

17:37 09.02.2023

Графік виїзних прийомів громадян керівництвом Тульчинської районної військової адміністрації

Графік виїзних прийомів громадян керівництвом Тульчинської районної військової адміністрації

З метою створення необхідних умов для реалізації конституційного права громадян на звернення, проведення прямого діалогу з громадянами, кваліфікованого, об’єктивного і оперативного врішення порушених ними питань, у адміністративній будівлі Томашпільської селищної ради у першому півріччі 2023 року відбудуться виїзні прийоми громадян керівництвом Тульчинської районної військової адміністрації.

15:54 08.02.2023

Відбулося перше пленарне засідання сесії селищної ради

Відбулося перше пленарне засідання сесії селищної ради

  7 лютого 2023 року у великій залі засідань селищної ради під головуванням селищного голови Валерія Немировського відбулося перше пленарне засідання позачергової 34 сесії селищної ради 8 скликання. В ньому взяли участь 18 зареєстрованих депутатів із 26 обраних та запрошені. На розгляд сесії було винесено 55 нагальних питань, які попередньо розглядалися на зсіданнях  бюджетної та постійної комісій селищної ради.

17:04 07.02.2023

Томашпільська громада в останню дорогу провела захисника Геннадія Олійника

Томашпільська громада в останню дорогу провела захисника Геннадія Олійника

Шлях війни всіяний болем і сльозами, і кожен новий день тільки множить страждання та додає нових імен до хроніки втрат. Щодня у боротьбі з російськими загарбниками Україна втрачає своїх найкращих синів та дочок. Сьогодні у нашій громаді – скорботний день. Від отриманих в бою важких ран у Київському шпиталі помер наш воїн-земляк, уродженець села Стіна, житель села Вила Геннадій Миколайович Олійник.

08:45 02.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь