Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради

Дата: 27.08.2024 16:13
Кількість переглядів: 50

27 серпня під головуванням селищного голови Валерія Немировського відбулось чергове засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради.
На розгляд членів виконавчого комітету було винесено 39 нагальних питань.
Перед початком роботи Валерій Федорович привітав із днем народження серпневих іменинників: старосту Горишківського старостинського округу Василя Григорця та старосту Пилипи-Борівського старостинського округу Сергія Бабина.

Далі члени виконкому проголосували за затвердження змін до фінансового плану на 2024 рік Томашпільського комунального підприємства, КП «Томашпільводоканал», КП «Томашпільське інвестиційне агентство», КНП «Томашпільська ЦРЛ», КНП «Томашпільський ЦПМСД». А також розглянули проекти рішень щодо усіх вищеперерахованих організацій про  виконання їх фінансового плану за ІІ квартал 2024 року (інформувала начальник фінансового управління Наталя Щербата).
Прийняли до відома інформацію про створення дільниці оповіщення Томашпільської територіальної громади (інформувала інспектор з військового обліку Тетяна Щетніцька).
Велику увагу на засіданні було приділено питанню підготовки та готовності шкільних та дошкільних навчальних закладів громади до нового навчального 2024-2025 року (інформував начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму Ігор Ярош).
Про зроблену у ІІ кварталі 2024 року роботу закладів культури Томашпільської територіальної громади прозвітувала головний спеціаліст відділу освіти, культури, спорту та туризму Інна Карпин.
Далі члени виконкому затвердили Положення про посвідчення посадових осіб Томашпільської селищної ради та форми журналу реєстрації даних посвідчень (інформував начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення Андрій Щербатий).
Погодили рішення про надання дозволу на затвердження проєктної документації для проведення ремонтних робіт споруди протирадіаційного укриття, яка знаходиться на території селища Томашпіль. А також розглянули лист від Управління містобудування та архітектури Вінницької ОВА щодо створення Ради безбар’єрності (інформував завідувач сектору містобудування і архітектури Валерій Луцишен).
Затвердили висновок органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікуна над недієздатною особою (інформував начальник відділу соціального захисту Олександр Недомовний).
Розглянули питання, підготовлені службою у справах дітей, про надання дозволу на реєстрацію місця проживання, а також на зняття з реєстрації місця проживання дитини без згоди батька. Погодили рішення про взяття на квартирний облік (позачерговий) при виконавчому комітеті Томашпільської селищної ради дитини, позбавленої батьківського піклування (інформувала керуюча справами виконавчого комітету Інна Шклярук).
Надали дозвіл на зріз сорока двох аварійних деревонасаджень, які знаходяться на окремих територіях Томашпільської громади.
Підтримали проєкт рішення про встановлення пам’ятних банерів на території Яланецького  Меморіалу Слави загиблим Героям-землякам.
Погодили рішення про видачу дубліката свідоцтва  на право особистої власності на нерухоме майно взамін втраченого оригіналу. А також про присвоєння  адресних номерів житловим та нежитловим будівлям.
Затвердили договір та акт виконаних робіт на надання ритуальних послуг Томашпільським КП на поховання загиблих військовослужбовців.  
Надали згоду на виділення одноразової грошової допомоги жителям громади, які потребують дороговартісного лікування, а також військовослужбовцям, які отримали бойові поранення або захворювання, пов’язані з проходженням військової служби (інформував директор КНП «Томашпільська ЦРЛ» Ігор Горупашенко). Надали дозвіл на виділення одноразової грошової допомоги на поховання близьких родичів.
З усіма проєктами рішень можна буде ознайомитися на офіційному сайті Томашпільської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь