Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вінницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» повідомляє про тимчасову зупинку газопостачання

Дата: 23.08.2024 11:00
Кількість переглядів: 33

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на газорозподільних мережах, з 8 год. 2 вересня до 17 год. 5 вересня 2024 року буде тимчасово припинено подачу газу споживачам с-ще. Томашпіль по вул. . Грушевського, Захисників України, Затишна.

Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану мереж та безпечного постачання природного газу споживачам.
Газопостачання буде відновлене по мірі виконання ремонтних робіт.
Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на вводах та перед газовими приладами та забезпечити доступ працівників Вінницької філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» до газових приладів своїх помешкань для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання.
Наголошуємо, що задля безпеки споживачів відновлення подачі газу буде проводитися за наявності мешканців у своїх будинках та квартирах.
Просимо вибачення за тимчасові незручності! Дякуємо за розуміння!  
Наголошуємо, що утримання та ремонт газорозподільної системи регіону, забезпечення технологічного процесу доставки газу, робота аварійно-диспетчерської та іншої служб, що забезпечують безаварійне та надійне газопостачання, фінансуються за рахунок плати за розподіл газу. 
Тож нагадуємо про необхідність вчасної оплати послуг розподілу газу та дякуємо за дотримання платіжної дисципліни. 
Звертаємо вашу увагу, що усі працівники Вінницької філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» мають при собі службові посвідчення. 
Будьте уважні та дбайте про свою безпеку!
Крім того, нагадуємо, що згідно Правил безпеки систем газопостачання власники будівель та споруд мають щорічно забезпечувати технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, а також димових і вентиляційних каналів. 
Це безпека ваша і вашої оселі.
Відтак, просимо підготувати для перевірки
- акт розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін та документи на підтвердження проведення технічного обслуговування газових мереж вашого будинку (квартири);
- акт перевірки  димових та вентиляційних каналів.  
Акт розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін можна скласти з Вінницькою філією ТОВ «Газорозподільні мережі України». Компанія також надає на договірних засадах послуги з технічного обслуговування газових мереж та обладнання будинків. Має для цього необхідний персонал, матеріальну базу та досвід.

Томашпільська дільниця ТульчинськогоУЕГГ  Вінницької філії ТОВ «Газорозподільні мережі України»

Графік ТО  
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь