Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

24 серпня – День Незалежності України

Дата: 24.08.2024 07:26
Кількість переглядів: 26

Дорогі жителі та гості Томашпільської територіальної громади!
Прийміть вітання з нашим найбільшим національним святом – Днем Незалежності України!
Відзначення цієї дати стало можливим завдяки багатьом поколінням українців, які упродовж століть боролися за право жити та бути господарями на рідній землі. На жаль, нині Україна продовжує відстоювати свою свободу і незалежність, проливаючи кров найкращих синів і дочок у жорстокій війні з окупантом. Серед воїнів, що захищають Батьківщину під синьо-жовтим стягом, є багато й наших земляків. Шануємо кожного із них, щиро дякуємо за відвагу та захист. Дякуємо кожному, хто працює, лікує, навчає, волонтерить, донатить, допомагає наближати Перемогу.

Схиляємо голови перед пам’яттю українських воїнів-лицарів, волонтерів, мирних мешканців, усіх, хто своїм життям заплатив за нашу незалежність.
Завдяки Божій підтримці, мужності наших Захисників, незламності та згуртованості всього українського народу, підтримці цивілізованого світу ми обов’язково переможемо підступного ворога. З гідністю та любов’ю до рідної землі разом ми все здолаємо.
Бажаємо усім міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, успіхів та   наснаги   на довгі і щедрі літа. Нехай серця кожного наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням єднання заради мирного неба над  Україною.
Слава Україні!
Героям слава!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь