Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Щодо оцінки впливу на довкілля

Дата: 24.05.2024 14:06
Кількість переглядів: 13

21.05.2024р. відповідно до вимог Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» (далі - Закон) ТОВ «АГРОКОМПЛЕКС «ЗЕЛЕНА ДОЛИНА» завантажено до Єдиного реєстру з оцінки впливу на довкілля повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля (далі - Повідомлення) «Нове будівництво та реконструкція основного обладнання з метою покращення техніко- економічних показників роботи підприємства, збільшення продуктивності з доведенням потужності по переробці цукрових буряків до 3500 т/добу, виробництво сухого гранульованого жому, встановлення резервуарів для зберігання рідкого палива для забезпечення потреб виробництва».

Відповідно до частини другої статті 4 повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, інформація про висновок з оцінки впливу на довкілля.

Враховуючи вищезазначене, оприлюднюємо Повідомлення відповідно до вимог частини другої статті 4 Закону з метою інформування громадськості.


Повідомлення про плановану діяльність №7838

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь