Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

6 серпня відбулась інформаційна зустріч

Дата: 06.08.2024 17:24
Кількість переглядів: 60

Сьогодні відбулась інформаційна зустріч, на яку прийшли мешканці Гнаткова, Яланця, Стіни та Томашполя з метою дізнатись більше про можливості розвитку власної справи, про перспективи розвитку туризму в громаді та про потенціал крафтової продукції.

У вступному слові до присутніх начальниця відділу економічного розвитку селищної ради Євгенія Аверченкова розповіла присутнім про кроки, які  робить селищна рада у співпраці із партнерами, наголосила на важливості розвитку малого і середнього підприємництва для економічного зростання як кожної людини, так і  громади вцілому.

Голова правління АРР ТОТГ Павло Ярмій в розповів слухачам про напрямки роботи Агенції, про досягнення, про велику кількість людей,  в т.ч. і з Томашпільської громади, які уже підвищили або у цьому році підвищують рівень своїх знань у проектному менеджменті та в сфері розвитку територій. Закликав томашпільчани бути активними, записуватись у осінній набір «Школи активістів 2.0» та на форум, який також заплановано на осінь. Однією фразою, що «під час війни кожен має бути ефективним на своєму місці» підкреслив важливість працювати над собою, втілювати свої задуми та об’єднуватись заради перемоги.

 Єлизавета Савчук, директор Агенції регіонального розвитку Вінницької області, ознайомила учасників заходу із напрямами роботи Агенції, про партнерів та проекти, над яким Агенція планує працювати у наступні періоди.

Про крафтову продукцію, її популярність та перспективність як виду заробітку розповіла засновниця соціального підприємства «ЦЕ КРАФТ» Вікторія Кулакова, чим дуже зацікавила тих учасниць, які розглядали можливість перетворити своє захоплення у джерело отримання доходів.

Начальник Томашпільського управління центру зайнятості Лариса Полійчук та заступниця начальника Томашпільського управління центру зайнятості  Лариса Зарванська розповіли про державну підтримку осіб, які уже мають підприємство або лише знаходяться на шляху до створення власної справи, про ваучери на навчання, про компенсації за працевлаштування незайнятих осіб. Під час розмови навели приклади різних практик під час отримання такої державної підтримки.

Варто наголосити, що після офіційної частини зустрічі учасниці ще довго не розходились. Дехто отримував консультації від Лариси Полійчук та Лариси Зарванської, потім разом ще обговорювали цікаві ідеї для громади.

Захід відбувся у Гнатківській філії Томашпільської публічної бібліотеки.

учасниці слухають представниць центру зайнятості

разом 10 учасниць, які взяли участь у заході

присутні слухають онлайн виступ Павла Ярмія

презентація до виступу Вікторії Кулакової

презентація під час виступу Єлизавети Савчук

Лариса Полійчук та Лариса Зарванська

чотири слухачки

Лариса Полійчук та Лариса Зарванська

 

Лариса Полійчук та Лариса Зарванська надають консультацію

четверо присутніх обговорюють підняті теми

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь