Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ НАПЕРЕДОДНІ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Дата: 25.07.2024 17:45
Кількість переглядів: 41

Нелегко нині поєднувати поняття свята та війни, але це точно не стосується вшанування людей такої надважливої і почесної професії як - МЕДПРАЦІВНИК. Адже ці люди у будь-яку пору дня і ночі поспішають на допомогу, рятують, допомагають у найскрутніший час, діагностують, лікують, а іноді, по волі Божій, стають й останньою надією для тих, хто  опинилися на межі життя і смерті. За що їм низький уклін, велика шана і вдячність.

Напередодні Дня медичного працівника, яке в Україні цього року вдруге відмічатиметься 27 липня, медиків Томашпільської громади прийшли привітати Томашпільський селищний голова Валерій Немировський, начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, його заступник Сергій Чепернатий, які у цей день перебували у нашій громаді в рамках виїзного прийому громадян.   
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам`ять усіх загиблих на війні військових медпрацівників та колег закладу, які відійшли за межу вічності. З вдячністю і великою повагою відзначили важливий внесок лікарів, які змінили білі халати на камуфляж, й нині у надважких умовах допомагають рятувати життя пораненим військовослужбовцям у зоні бойових дій.
Далі з вітальним словом до медпрацівників звернувся директор КНП «Томашпільська ЦРЛ» Ігор Горупашенко. Він розповів присутнім про досягнення колективу за минулий рік, подякував всьому медичному персоналу за титанічну згуртовану працю. Глибоку повагу висловив ветеранам медичної служби. Щиро подякував за повсякчасну допомогу та підтримку медзакладу керівникам обласного Департаменту охорони здоров’я, керівництву обласної, районної й місцевої влади та численним благодійникам та благодійним організаціям, без допомоги яких медикам було б дуже складно виконувати свою роботу. Побажав усім міцного здоров’я, добробуту, благополуччя, невичерпної життєвої енергії, побільше гарних емоцій, мирного неба і Перемоги.
Начальник Тульчинської РВА Олександр Гаврилюк та його заступник Сергій Чепернатий передали медикам вітання з професійним святом від керівництва Вінницької обласної військової адміністрації та обласної ради. Вони тепло подякували їм за звитяжну працю, високий професіоналізм та активну життєву позицію. Зокрема, Олександр Анатолійович зазначив, що: «Медична галузь Тульчинського району заслуговує на велику повагу, адже тут завжди сумлінно працювали і працюють фахівці високої кваліфікації, людяності і честі, які надають медичні послуги не лише мешканцям дев’яти  громад району, а й внутрішньо-переміщеним особам. Щиро дякую за вашу жертовну роботу, за високий професіоналізм, за всякчасну підтримку воїнів-земляків, які нині несуть службу в лавах ЗСУ. Велика шана за працю і досвід ветеранам медичної галузі. Дякую нашим Захисникам, завдяки яким ми можемо мирно жити і працювати. Дай, Боже, кожному міцного здоров’я, миру і натхнення працювати на благо Перемоги та розквіту нашої держави».
 Сергій Чепернатий також відмітив велику звитягу лікарів Томашпільської громади, які незважаючи на військовий час, добросовісно й невтомно працюють кожен на своєму місці, рятуючи життя пацієнтам. Побажав колективам злагодженої роботи, здоров’я, сили і завзяття.
Очільник Томашпільської громади Валерій Немировський назвав медиків нашої громади великою дружною сім`єю, в якій кожна ланка спільно працює над вирішенням тих чи інших проблем медицини, бо така це вже робота, за результат якої всі переживають заодно! А ще Валерій Федорович зазначив, що керівництво громади, депутатський корпус та виконавчий комітет завжди докладають усіх зусиль, аби медична галузь нашої громада завжди працювала на високому рівні і була забезпечена усім необхідним, на що з бюджету громади постійно виділяються необхідні для того кошти. Він також передав медикам щирі вітання з професійним святом та гостинці від народної депутатки України Лариси Білозір, яка цього дня перебувала з робочим візитом у нашій громаді. Очільник громади подякував медикам за плідну роботу від усіх жителів нашої громади, побажав їм міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя, мирного неба і щоб чим швидше на нашій рідній землі настала довгоочікувана Перемога. Й від селищної ради з нагоди професійного свята Валерій Федорович вручив колективу КНП «Томашпільська ЦРЛ» сертифікат на придбання двох  багатофункціональних принтери, колективу КНП «Томашпільський ЦПМСД» - пральну машину-автомат та холодильник - колективу  Томашпільське відділення Тульчинської станції екстреної медичної допомоги КНП ТМО "Вінницький обласний центр медичної допомоги" (медицини катастроф).
Директор КНП «Томашпільський ЦПМСД» Андрій Щербатий у свою чергу привітав колег із професійним святом і подякував кожному і кожній за високу оцінку їхньої роботи.
Почесними грамотами від Департаменту охорони здоров’я Вінницької обласної військової адміністрації за сумлінну працю та професіоналізм було відзначено лікаря-хірурга Віталія Свірського та завідуючу клініко-діагностичною лабораторією Ларису Лівіцьку.
Грамоти та Подяки з нагоди професійного свята за високий професіоналізм та активну громадську позицію від керівництва Тульчинської РВА, КНП «Томашпільська ЦРЛ» та КНП «Томашпільський ЦПМСД» також отримали медичні працівники, які підійшли до свята з високими професійними показниками, вагомими успіхами та результатами сумлінної багаторічної праці.
На останок до присутніх ще раз звернулися начальник Тульчинської РВА Олександр Гаврилюк та його заступник Сергій Чепернатий, які передали велику вдячність Томашпільському селищному голові Валерію Немировському, працівникам усіх сфер та жителям громади від військовослужбовців-земляків 169 батальйону за турботу, підтримку та вагому допомогу особовому складу в їх обороноздатності. Вручили   очільнику громади Подяку та Прапор України з оригінальними підписами наших Захисників, на фоні якого всі зробили спільне фото на пам’ять.
Шановні медики! Ще раз уклінно дякуємо вам за вашу нелегку, але  таку потрібну жертовну працю, за людяність і золоті серця. Хай милосердний Господь посилає вам міцне здоров’я, укріпляє ваші сили і надихає й на подальше виконання вашої почесної і благородної місії – збереження здоров’я і життя  людей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь