Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 25.07.2024 16:55
Кількість переглядів: 54

25 липня у великій залі адмінприміщення селищної ради під головуванням очільника громади Валерія Немировського відбулось чергове засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради.
На порядок денний було винесено 34 нагальних питання.
Перед початком розгляду питань селищний голова привітав із днем народження липневих іменинників: члена виконкому, старосту Рожнятівського старостинського округу Олену Вонсач та керуючу справами виконавчого комітету Інну Шклярук. Подякував іменинницям за сумлінну роботу, побажав здоров’я, мирного неба, успіхів у роботі та кожній вручив букет квітів.

У ході засідання члени виконкому заслухали інформацію щодо затвердження звіту про виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за І півріччя 2024 року (інформувала начальник фінансового відділу Наталя Щербата).
Взяли до відома звіт поліцейських офіцерів громади за виконану роботу у І півріччі 2024 року (звітував поліцейський офіцер громади Сергій Ткач).  
Прослухали звіти про стан медичного обслуговування у І півріччі поточного року (звітували директор КНП «Томашпільський ЦПМСД» Андрій Щербатий та медичний директор КПН «Томашпільска ЦРЛ» Олександр Мартинюк).
Прийняли рішення про повернення з тимчасового користування службового житла та надання його в тимчасове користування іншій службовій особі.
Погодили кандидатуру уповноваженого представника Томашпільської територіальної громади, відповідального за ведення Електронного реєстру спортивних споруд громади.
Дали згоду на створення при Томашпільській селищній раді фонду матеріального резерву, який при нагоді можна буде використати для потреб мешканців громади у випадку надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру (інформувала головний спеціаліст з питань цивільного захисту Галина Тіхомірова).
Надали дозвіл на затвердження проєктної документації для виконання поточного ремонту кількох об’єктів споруд цивільного захисту - протирадіаційних укриттів.
Проголосували за внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Томашпільської селищної ради. А також заслухали інформацію начальника відділу у справах дітей Оксани Ярош, щодо правового захисту неповнолітніх дітей: надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; надання дозволу на реєстрацію місця проживання дітей без згоди одного із батьків.
Також розглянули кілька питань соціального характеру щодо затвердження висновку органу опіки та піклування щодо доцільності призначення в судовому порядку опікунів для недієздатних громадян.
Надали дозвіл на зріз 99 аварійних деревонасаджень на окремих територіях громади.
Надали згоду на встановлення пам’ятних Дошок та банерів на будівлях Стінянської гімназії та Стінянського будинку культури загиблим на війні воїнам-землякам. А також на встановлення пам’ятного знаку загиблим воїнам-землякам на території Раківського старостинського округу.
Взяли до відома інформацію про присвоєння адресних номерів  житловим та нежитловим будівлям (інформував завідувач сектору містобудування і архітектури Валерій Луцишен).
Одноголосно підтримали рішення про надання дозволу на тимчасове розміщення на центральній площі селища батутного комплексу та дитячих атракціонів.
Затвердили акти про надання гуманітарної допомоги у вигляді будівельних матеріалів відділу освіти, спорту, культури і туризму та КП Томашпільське.
Надали згоду на виділення одноразової грошової допомоги жителям громади, які потребують дороговартісного лікування, а також військовослужбовцям, які отримали бойові поранення або захворювання, пов’язані з проходженням військової служби (інформував директор КНП «Томашпільська ЦРЛ» Ігор Горупашенко). Також надали згоду на виділення одноразової грошової допомоги на поховання близьких родичів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь