Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

27 липня – День медичного працівника України

Дата: 27.07.2024 07:05
Кількість переглядів: 31

Шановні медичні працівники громади, ветерани  галузі охорони здоров’я!
З нагоди вашого професійного свята прийміть найщиріші вітання та безмежну вдячність за ваші чуйні серця, врятовані життя, повернуте здоров’я!
 Роль працівників усіх ланок медичної галузі завжди була і залишається надважливою і необхідною у житті суспільства. Адже наше здоров’я у повній мірі залежить від вашої професійності, порядності та душевної доброти. Ви представляєте одну із найшляхетніших професій, оберігаєте найбільший Господній дар – людське життя! Хоча в цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на ні на власний спокій, ні на відпочинок, емоції чи, навіть, страх. І вдень, і вночі ви завжди поруч, - рятуєте, допомагаєте, лікуєте.

На вашу долю випало чимало випробувань: пандемія, медична реформа, військовий стан. Та, попри все, ви з гідністю долаєте усі перешкоди, крокуєте у ногу з часом, і з неабияким сумлінням виконуєте свої професійні обов’язки.
Сьогодні чимало  українських медиків виявляють не тільки гуманізм, а ще й стійку мужність та патріотизм. Сотні  відданих своєму фаху лікарів, у чиїх лавах є й медпрацівники з нашої громади, працюють у зоні бойових дій, де рятують поранених військових, надають допомогу місцевим мешканцям, волонтерам.  Низький уклін вам за вашу титанічну працю, людська шана і вдячність!
   Щиро бажаємо, щоб вас ніколи не підводило власне здоров’я. Нехай у вашому житті буде якомога більше щасливих й радісних моментів, світлих перспектив, міцного імунітету від хвороб та конфліктів, і Хай береже вас Господь. Нехай усе добро, яке ви несете у світ, повертається до вас сторицею. Завжди будьте переможцями у боротьбі за життя і здоров’я людини.
Безхмарного, переможного і мирного українського неба нам усім!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь