Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Безкоштовне навчання із супроводом до працевлаштування в ІТ-індустрії

Дата: 23.07.2024 16:40
Кількість переглядів: 20

Розуміючи перспективи, які ІТ-освіта відкриває перед молоддю, українські ІТ-компанії, українська освітня платформа “ІНТІТА”, Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Молодіжний центр працевлаштування”, Приватний навчальний заклад “Фаховий коледж Вінницька ІТ-Академія”, Вінницький приватний ліцей “ІНТІТА” і ще багато прогресивних організацій та підприємств об’єднались і розробили програму, яка передбачає безкоштовне навчання із супроводом до працевлаштування в ІТ-індустрії мотивованої і талановитої молоді України - “Українська ІТ-Сотня”.

Найкраща інвестиція - це в якісну освіту української молоді - у наше спільне успішне майбутнє.  Якісна ІТ-освіта має бути результативною, і результат - це гарантована професійна реалізація в ІТ-індустрії в Україні.

Програма “Українська ІТ-Сотня” спрямована на створення можливостей для самореалізації та розвитку молоді в Україні задля збереження та відновлення інтелектуального капіталу. Ініціатива направлена формування професійних компетентностей та працевлаштуванню в сфері інформаційних технологій. Ми допомагаємо молоді бути самостійними, самодостатніми, життєстійкими, активними і відповідальними учасниками суспільного життя в умовах воєнного стану.

Мрієш змінити світ на краще і гарантовано потрапити в ІТ-індустрію, щоб працювати в крутих компаніях ІТ-гігантах чи запускати свої стартапи? Подавайся на грант, щоб увійти до “Української ІТ-Сотні” і стати найкращим!

Реєструйся на сайті: https://100.intita.com/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь