Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

19 липня – День тренера

Дата: 19.07.2024 08:36
Кількість переглядів: 27

Шановні тренери та ветерани спорту Томашпільської територіальної громади!
Спорт - це не лише спосіб зберегти здоров'я та підтримувати фізичну форму, а й джерело натхнення, самовдосконалення та командного духу. І величезну вагу у цьому процесі відіграє роль тренера. Ваша кропітка праця  є надзвичайно важливою, адже ви робите значний внесок у розвиток нашого суспільства.

Завдяки вашій витривалій, самовідданій праці юнаки та дівчата нашої громади стають сильнішими, витривалішими, дисциплінованішими та цілеспрямованішими. Своїми здобутками, завдяки вашим мудрим настановам, спортсмени Томашпільської громади гідно прославляють наш край на всеукраїнських та міжнародних п’єдесталах спортивної слави.  
Щира вдячність кожному та кожній із вас за професіоналізм, неоціненний досвід, терпіння, за вагомий внесок у розвиток спортивної галузі нашої громади та всієї України. Особливі слова вдячності висловлюємо тим тренерам нашої громади, які сьогодні в лавах Збройних Сил України мужньо боронять цілісність кордонів нашої Батьківщини. Божого захисту вам і Перемоги.
 Бажаємо усім вам міцного здоров’я, творчого натхнення, невичерпної енергії, нових тренерських звершень та вдячних вихованців.
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь