Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Програма підвищення кваліфікації ReSkill UA

Дата: 10.07.2024 15:35
Кількість переглядів: 52

Міжнародна платформа Coursera та Happy Monday за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та сприяння Міністерства економіки України оголосили про запуск освітньої онлайн-програми ReSkill UA. Ініціатива спрямована на підвищення кваліфікації та перекваліфікації для українців із можливістю подальшого працевлаштування та запуску власної справи.

Для кого?

У проєкті можуть взяти участь як початківці, так і спеціалісти, що прагнуть змінити або розширити сферу професійної діяльності, а також фахівці, які планують розпочати власний бізнес або тільки починають випробовувати свої сили у підприємництві.

Про освітній проєкт

Учасники онлайн-програми отримають безоплатний доступ до однієї з одинадцяти навчальних програм, яку оберуть самостійно. Сфери навчання сформовані на основі аналізу запитів роботодавців на ринку праці. Серед них, зокрема: 

  • Програми для перекваліфікації. Можна опанувати професії з нуля у таких сферах: продажі, проєктний менеджмент, маркетинг, служба підтримки в ритейлі, підприємництво.
  • Програми для підвищення кваліфікації. Можна поглибити експертизу в таких сферах: енергетика, виробництво, будівництво, управління ланцюгами постачання та логістика.
  • Програми для перекваліфікації та підвищення кваліфікації у таких сферах: кібербезпека, штучний інтелект.

Протягом навчання заплановані консультації, вебінари, персональна менторська підтримка. Залежно від обраного напрямку, курс триватиме від 3 до 6 місяців, за підсумками якого учасники отримають міжнародний сертифікат, а також можливість працевлаштування, передбачену програмою (ярмарки вакансій, онлайн та офлайн-стажування тощо). 

Як взяти участь?

Для участі в програмі потрібно заповнити реєстраційну форму. Старт навчання — червень 2024 року. 

Ознайомитись з деталями навчального проєкту можна за посиланням.

""


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь