Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

4 липня – День Національної поліції України

Дата: 04.07.2024 07:45
Кількість переглядів: 50

Шановні працівники Національної поліції, ветерани поліцейської служби нашої громади!
Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!
Ви присвятили своє життя важливій та відповідальної справі – охороні прав і законних інтересів мешканців нашої громади, підтриманні громадської безпеки та боротьбі зі злочинністю. Ваша самовіддана служба – це запорука суспільної стабільності і сталого розвитку нашого краю.

Успішне виконання поставлених перед вами завдань з протидії будь-яких порушень закону залежить значною мірою від зусиль кожного із вас, від вашої твердості, відповідальності, сили волі і духу, а головне – суворого дотримання букви закону. Від вашої мужності, оперативності, чітких та професійних дій часто залежать людські життя. Наше спільне завдання – зробити все, щоб жителям нашої громади було безпечно та комфортно жити і працювати.
Щиро дякуємо вам за вірність обраній професії та відвагу під час виконання службових обов'язків. Нехай повага до вашої служби лише зростає, а порядність, неупередженість та об’єктивність завжди будуть головними критеріями у вашій роботі.
Від щирого серця бажаємо вам Божого захисту, міцного здоров’я,  родинного затишку, злагоди, мужності, витримки, наснаги, вірності службовому обов’язку й успішної служби на благо громади та українського народу. Мирного неба і Перемоги!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь