Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

У Томашпільській громаді відзначили День Конституції України

Дата: 28.06.2024 10:59
Кількість переглядів: 70

В нашому національному календарі є дати, які особливо виражають дух народу, символізують його славне минуле, тривожне сьогодення, надії та сподівання на мирне майбутнє. До таких знаменних подій належить велике державне свято – День Конституції України, яке відзначається щорічно 28 червня. Ухвалений 28 років тому Основний Закон України став точкою відліку в новітній історії, до якої українці через великі випробування дійшли як держава, як європейське суспільство.

З нагоди Дня Конституції після Всеукраїнської хвилини мовчання з вітальним словом до працівників селищної ради, керівниців та працівників усіх структурних підрозділів, жителів селища звернувся селищний голова Томашполя Валерій Немировський. Він підкреслив особливу значимість для українців Основного Закону України. А ще він зазначив, що: «Сьогодні, у час повномасштабної війни, положення Конституції набули для кожного українця особливого значення, вони є засадами нашої боротьби з російським ворогом-загарбником. Українці не мають іншого вибору, як зі зброєю в руках захищати свої права, гарантовані Конституцією, зокрема невід’ємне право на життя, якого росія так підло позбавляє українців щодня. Наші воїни дорогою ціною відвойовують кожен метр рідної землі. Сотні Захисників з Томашпільської громади боронять Україну від ворога, а ми разом із рідними молимося за те, щоб вони повернулися додому живими.
З нагоди Дня Конституції України бажаю кожній родині миру, добробуту, життєвих гараздів та високих досягнень у розбудові вільного, справедливого і солідарного суспільства».
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, хто віддав життя за свободу і незалежність України.
З Днем Конституції, українці! Тримаймо стрій кожен на своєму фронті: військовому, економічному інформаційному, волонтерському. І ми обов’язково переможемо!
МИРНОГО УСІМ НАМ НЕБА, Й ЩАСЛИВОГО МАЙБУТТЯ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь