Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

1 липня - День державного реєстратора

Дата: 01.07.2024 08:00
Кількість переглядів: 40

Шановні державні реєстратори громади!
Щиро вітаємо вас із професійним святом!
Сьогодні на вас покладено дуже відповідальні та важливі завдання, адже послуги фахівців вашої професії дуже важливі для забезпечення нормальної життєдіяльності громади і держави.

Державний реєстратор - це посадова особа, яка обробляє документи для реєстрації нерухомості та бізнесу. Звучить просто, але насправді робота не з легких, зокрема потрібно добре орієнтуватися в законодавстві, яке постійно змінюється, не порушувати строки розгляду документів.
Тож щиро дякуємо вам за високопрофесійна, сумлінну, кропітку та суспільно важливу роботу, яка  є запорукою ефективної охорони та захисту прав громадян і бізнесу.
Бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, невичерпної енергії та добробуту і мирного неба. Нехай ваша праця завжди буде винагороджена довірою і повагою громадян!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь