Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

1 липня – День архітектури України

Дата: 01.07.2024 07:45
Кількість переглядів: 30

Шановні працівники архітектури нашої громади!
Щиро вітаємо вас із професійним святом!
Саме від вашої праці залежить сучасний вигляд населених пунктів нашого Томашпілля, створення повноцінного середовища життєдіяльності людей, збереження і примноження історико-культурних надбань.

   Ваші доробки зримі і відчутні у повсякденному житті кожного мешканця нашої громади: у затишку й комфортності осель, у житлових комплексах, громадських спорудах та сучасних бізнесових центрах. Вони свідчать про розвиток національної архітектури, впровадження світових стандартів у будівництво та символізують впевнений поступ у завтрашній день.
Щиро дякуємо за вашу кропітку працю у плані збереження й використання свідчень минулого, без яких неможливо успішно крокувати в майбутнє.
Бажаємо вам міцного здоров’я, родинного затишку, творчого натхнення, втілення всіх архітектурних задумів і мрій, високих професійних злетів та досягнень у справі розбудови Томашпілля й формування його архітектурного обличчя. Нехай усі ваші творчі доробки радують не одне наступне покоління жителів нашої громади.
Мирного неба та Перемоги!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь