Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Начальник Тульчинської РВА здійснив виїзний прийом у Томашпільській громаді

Дата: 27.06.2024 15:33
Кількість переглядів: 48

27 червня у Томашпільській громаді відбувся черговий виїзний прийом начальника Тульчинської районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка, який він провів спільно зі своїм заступником Сергієм Чепернатим та селищним головою Валерієм Немировським.

Під час візиту посадовці обговорили важливі проблеми громади, обговорили поспілкувалися з жителями, які прийшли у цей день на прийом, а також виконали почесну місію – вручили грамоту від Тульчинської районної військової державної адміністрації головному спеціалісту відділу освіти, культури, спорту і туризму, багаторазовому переможцю та призеру Міжнародних та Всеукраїнських змагань з легкої атлетики (біг на різні дистанції), багаторазовому чемпіону обласних змагань, цьогорічному чемпіону чемпіонату України та бронзовому призеру цьогорічного Чемпіонату Світу з гирьового спорту, члену національної збірної України серед ветеранів Григорію Слободяну за вагомий особистий внесок у справу становлення українського легкоатлетичного та гирьового спорту та популяризацію здорового способу життя серед учнівської та студентської молоді. А також з нагоди Дня фермера вручили Почесну грамоту від Вінницької обласної військової адміністрації голові Стінянського фермерського господарства «Відродження» Сергію Сауляку за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток сільського господарства та вирішення питань продовольчої безпеки.
Вони також оглянули облаштування укриття під селищною радою, та не  впустили чудової нагоди завітати на випускне свято у дитячий садочок «У Матусі», який діє при Томашпільському костелі Матері Божої з гори Кармель, привітали діток та їх батьків зі значною подією у їх житті, побажали майбутнім школярикам здоров’я, Божого захисту, щасливого дитинства та успіхів у подальшому навчанні в школі. Очільник громади Валерій Немировський тепло подякував настоятелю костелу отцю Станіславу за організацію такого чудового садочка у нашому селищі, за повсякчасну допомогу громаді у вирішенні різних нагальних питань.
На завершення виїзного прийму начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк побував у першому відділі районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки селища Томашпіль, поспілкувався з військовослужбовцями, поцікавився проблемними питаннями служби.
Очільник Томашпільської громади Валерій Немировський подякував районному керівництву за увагу до проблем жителів Томашпілля та допомогу у їх вирішенні.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь