Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

28 червня - День Конституції України

Дата: 28.06.2024 07:15
Кількість переглядів: 40

Шановні мешканці та гості Томашпільської громади!
Щиро вітаємо вас з одним із найвагоміших державних свят - Днем Конституції України!
Історична подія, прийняття Основного Закону України, яка відбулася 28 років тому у стінах українського парламенту, відкрила громадянам нашої Держави можливості для реалізації своїх прав та свобод, широкі перспективи для всебічного розвитку та консолідації на основі громадянського суспільства. Задекларувавши ідеали рівності та справедливості, які сповідують усі цивілізовані країни світу, цей важливий державний документ остаточно закріпив створення нової європейської держави - України.

Нині, у непростий для нашої країни час, ми як ніколи раніше розуміємо значимість Конституції та осмислюємо відповідальність за кожен власний крок на шляху реалізації її ключових принципів. Український незламний народ, не зважаючи на шалені ворожі ракетні удари та артилерійські обстріли, продовжує впевнено крокувати своїм шляхом – до повної перемоги свого конституційного права над російським окупаційним свавіллям!
Уклінно дякуємо хоробрим воїнам Збройних Сил України, які зі зброєю в руках нині відстоюють конституційні права українців, дякуємо всім, хто допомагає в тилу. Хай милосердний Господь береже наших Захисників та Захисниць, дає мужності й сил пройти це важке випробування з гідністю, дарує щасливе повернення додому живими та неушкодженими.
Лише спільними зусиллями, усі разом, ми зможемо сформувати  вільне, справедливе, солідарне суспільство. Адже Конституція України це не просто Закон, це - кожен із нас. Ми заслуговуємо жити у сильній, вільній і заможній державі, побудованій на основах європейської демократії, в якій людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються найвищою цінністю!
Мирного неба усім і перемоги!
Слава Україні!
Героям Слава!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь