Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

НАСДСУ презентує «Каталог надавачів дорадчих та консультаційних послуг в молочному секторі»

Дата: 27.06.2024 09:28
Кількість переглядів: 30

Інформуємо суб’єктів мікро-, малих та середніх виробників молочної продукції, що Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України (НАСДСУ) продовжує роботу над розширенням Каталогу надавачів консультаційних/дорадчих послуг в молочному секторі (http://surl.li/tpavr). Каталог доповнено новим розділом: «Надавачі дорадчих та консультаційних послуг в сироварінні: демонстраційні сироварні, школи сироваріння, навчальні центри з виробництва, розвитку торгівлі та просування продукції».

Метою створення цього Каталогу є сприяння покращенню комунікації між надавачами дорадчих/консультаційних послуг та їх потенційними отримувачами.

Очікується, що завдяки Каталогу мікро-, малі та середні молочні господарства зможуть задовольнити існуючі та зростаючі потреби у дорадчих/консультаційних послугах.

Надавачі ж послуг дорадчих/консультаційних, завдяки представленню їх діяльності у Каталозі, матимуть змогу залучити нових клієнтів і партнерів.

Надавачам дорадчих/консультаційних послуг, що бажають бути включеними до Каталогу, треба заповнити анкету, що розміщена за посиланням: https://forms.gle/SoEyiR3jXPpzm3eS9.

На сайті НАСДСУ можна безкоштовно завантажити цей Каталог у PDF-форматі, та ознайомитися з його електронною версією за посиланням:  http://www.dorada.org.ua/uk/molochars-ke-doradnictvo.

Презентаційний ролик Каталогу можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/p8qbPslqu9E.

""


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь