Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 25.06.2024 17:02
Кількість переглядів: 69

25 червня у великій залі селищної ради очільник громади Валерій Немировський провів чергове засідання виконавчого комітету селищної ради, в якому взяли участь члени виконавчого комітету, запрошені.
Перед початком роботи Валерій Федорович тепло подякував старостам громади за злагоджену, плідну роботу на місцях, та, зокрема, з благоустрою території сіл та сільських кладовищ. Привітав із днем народження червневого іменинника – члена виконавчого комітету, свого першого заступника Віталія Годного.

На порядок денний було винесено 14 нагальних питань, які, безпосередньо, стосувалися забезпечення життєдіяльності громади.
В ході засідання члени виконавчого комітету ухвалили рішення про створення комісії щодо перевірки використання земельних ділянок на території Антонівського та Пеньківського старостинських округів. А також затвердили Положення про утворення комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам (інформував начальник відділу земельних ресурсів Павло Кушнір).
Прийняли рішення про утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб, та затвердження її при виконавчому комітеті селищної ради (інформував перший заступник голови селищної ради Віталій Годний).
Розглянули кілька питань з правового захисту дітей: затвердження повторного висновку органу опіки та піклування виконавчого комітету про доцільність позбавлення батьківських прав одного з батьків неповнолітньої дитини; затвердження висновку про визначення  місця проживання неповнолітньої дитини з одним із батьків; взяття на позачерговий квартирний облік  при виконавчому комітеті дитини-сироти (інформувала керуюча справами виконавчого комітету Інна Шклярук).
Надали дозвіл на зріз тринадцяти аварійних деревонасаджень, які знаходяться на окремих територіях  громади.
Розглянули питання про видачу дублікатів свідоцтва на право особистої власності взамін втраченого оригіналу. А також про присвоєння адресних номерів нежитловим будівлям. Затвердили акт про надання гуманітарної допомоги у вигляді будівельних матеріалів для ремонту громадської вбиральні у Нетребівському старостинському окрузі (інформував завідувач сектору  містобудування і архітектури Валерій Луцишен).
Надали згоду на виділення одноразової грошової допомоги окремим жителям громади, які потребують дороговартісного лікування та пораненим військовослужбовцям. А також про виділення одноразової грошової допомоги на відшкодування збитків, що сталися через пожежу та на поховання померлих родичів.
З прийнятими рішеннями, у встановлений чинним законодавством термін, можна буде ознайомитися на офіційного сайті селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь