Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

19 червня – День фермера

Дата: 19.06.2024 06:00
Кількість переглядів: 37

Шановні фермери, аграрії, господарі землі Томашпільської громади!
Сердечно вітаємо вас із вашим професійним святом!
  В усі часи, ще з давніх-давен, сільськогосподарська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою добробуту кожного українця. Це свято людей, для яких селянська праця є сенсом життя, які з року в рік, у будь-яку пору року розумом і руками, серцем і душею сповна віддаються турботам про землю-годувальницю.

Низький уклін вам за наполегливу самовіддану працю, за багатий професійний досвід, хліборобську мудрість, наполегливість та працелюбність, які в кінцевому результаті сприяють стабільному розвитку  сільського господарства нашої громади. Безмежна вдячність за повсякчасну та безвідмовну допомогу громаді, воїнам Збройних Сил України, переселенцям.
Щиро зичимо вам та вашим родинам Божої допомоги, міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя і достатку. Нехай усі ваші професійні задуми та плани будуть реалізовані на благо рідної землі, покращення добробуту наших земляків та всього українського народу, на благо нашої спільної Перемоги.
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь