Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТІВ РЕГУЛЯТОРНИХ АКТІВ

Дата: 30.04.2024 11:48
Кількість переглядів: 23

Відповідно до ст.9, ст.13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» №1160 – IV від 11.09.2003 року з подальшими змінами і доповненнями, Томашпільська селищна рада з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднює: 


1.    Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного  впливу проекту рішення “Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Томашпільської селищної територіальної громади”.
2.    Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проекту рішення «Про затвердження Порядку визначення розміру плати за тимчасове використання місць (для розміщення об’єктів зовнішньої реклами), які перебувають у комунальній власності Томашпільської селищної територіальної громади».
З проектами регуляторних актів та аналізом їх регуляторного впливу кожен житель може ознайомитися на сайті селищної ради https://tomashpilska-gromada.gov.ua  у розділі Регуляторна діяльність, а також в приміщенні селищної ради, або зателефонувавши за телефоном 2-13-45.
Зауваження і пропозиції від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 30 травня 2024 року до 17 години 00 хвилин.
Зауваження і пропозиції приймаються у письмовому виді за адресою: 24200 Вінницька обл., Тульчинський район смт Томашпіль, пл. Тараса Шевченка, 1 Томашпільська селищна рада, а також в електронному варіанті: електронна адреса Томашпільської селищної ради: [email protected]

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь