Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ДЕНЬ ГЕРОЇВ ВІДЗНАЧИЛИ У ТОМАШПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 23.05.2024 10:20
Кількість переглядів: 64

23 травня у нашій країні відзначається День Героїв, який було засновано організацією українських націоналістів під час Другої світової війни.  Цього дня Україна вшановує пам'ять всіх Героїв, які протягом багатьох століть боролися за її незалежність та територіальну цілісність, починаючи від лицарів Київської Русі, козаків, повстанців, українських січових стрільців, вояків армії УНР, УПА, діячів ОУН, воїнів-земляків Другої світової війни, до Героїв сучасності - учасників Революції Гідності, АТО, учасників бойових дій російсько-української війни.

А З 2022 року ця пам’ятна дата для кожного українця набула нового особливого значення. Адже нині усіх громадян України, без перебільшення, можна назвати Героями, які, кожен на своєму місці, протистоять російській агресії: боронять рідну землю від окупантів, допомагають постраждалим, волонтерять, тримають «на плаву» економіку країни, лікують, навчають, засівають ниви.  Уклінна й велика усім вдячність.
Наша громада, як і вся Україна, гордиться своїми Героями, які нині хоробро стоять на захисті кордонів рідної Батьківщини, свято шанує пам’ять про кожного, хто загинув за її свободу, цілісність та єдність.
Сьогодні, 23 травня, після Всеукраїнської хвилини мовчання керівництво громади, працівники селищної ради та усіх її структурних підрозділів поклали квіти до пам’ятних знаків «Слава і пам’ять Томашпільщини» і «Борцям за Свободу і Незалежність України».
До присутніх звернувся перший заступник голови Томашпільської селищної ради Віталій Годний. Він, зокрема, зазначив: «Герої минулого і сучасності довели, що українці – героїчна нація. Тож гартуймо свій дух, шануймо усіх, хто продовжує боротися за вільну і самостійну Україну! Пам’ятаймо кожного, хто жертовно поклав своє безцінне життя на вівтар вільного і мирного життя рідної Батьківщини».
Вічна пам’ять усім загиблим Героям!
Божого захисту, здоров’я і витримки незламним Захисникам і Зихисницям Збройних Сил України!
СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь