Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

15 травня – Міжнародний день сім’ї

Дата: 15.05.2024 07:45
Кількість переглядів: 49

Шановні жителі та гості нашої громади!
Від щирого серця вітаємо вас з Міжнародним днем сім’ї!
Це свято символізує вічні родинні цінності, любов і підтримку рідних людей. Адже для кожного із нас щаслива, міцна і дружна родина – це надійний тил і фортеця, де ми у повній мірі відчуваємо захист і душевний спокій. І зараз ми, як ніколи, особливо розуміємо, що немає у світі більшого щастя, як бути поруч зі своїми рідними.

Щиро бажаємо кожній родині мирного неба над головою, щасливої долі, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, злагоди та любові. Нехай будуть щасливими і вдячними ваші діти, а буденні клопоти - радісними і приємними. Хай для кожного з вас родина буде тією надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть. Нехай молитва матері та батька оберігає кожного, хто нині боронить нашу Державу.
Нині, під час російської агресії проти України, ми всі, як ніколи, повинні бути однією великою, дружною, надійною родиною. Разом захищати рідних, свої оселі та свій край від посягань, тим самим допомагаючи нашим захисникам тут, в тилу. Доземний уклін батькам, які виховали патріотів України, мужніх захисників Вітчизни.
Оберігайте свої сімейні вогнища, поважайте та цінуйте найрідніших людей. Нехай ваші сім’ї будуть міцними та надійними!
Мирного неба,  і швидкої Перемоги нашому спільному отчому дому - Україні.
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь