Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

12 ТРАВНЯ – ДЕНЬ МАТЕРІ

Дата: 12.05.2024 07:05
Кількість переглядів: 63

Дорогі матері, жінки, бабусі!
Прийміть найсердечніші вітання із прекрасним святом – Днем матері!
У час війни, горя і болю, усі ми святкуємо цей день з особливими відчуттями. Велика любов до матері України надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу, вселяє силу і прагнення до Перемоги.

Висловлюємо глибоку шану і вдячність усім матерям нашої громади і України! Особливі слова підтримки матусям, чиї сини і дочки нині на фронті виборюють волю і незалежність України, чиї діти зазнали страшних поранень, чи перебувають у полоні.  
Доземний уклін і щирі співчуття матерям, котрим через війну довелось зазнати найстрашнішого горя болючої неоправної втрати. Немає таких слів, щоб втамувати ваш смуток. Усі ми перед вами у вічному боргу.
Дорогі наші! Нехай Господня ласка завжди буде поряд із вами. Щиро бажаємо усім, хто чекає із вогняного пекла війни своїх синочків і доньок, дочекатися їх живими та неушкодженими.
Здоров’я Вам, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра. Уклінно дякуємо за безмежну материнську любов, святу молитву, повсякчасну підтримку та мудрі життєві настанови, які для кожного із нас  залишаються головним дороговказом на усе життя.
Божої допомоги, Перемоги і миру нашій Матері-Україні!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь