Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Родинам загиблих воїнів-земляків вручено посмертні нагороди

Дата: 03.05.2024 10:53
Кількість переглядів: 154

Подвиги та імена Героїв, які віддали своє життя, захищаючи свободу та незалежність нашої країни, навіки викарбувані в серцях нашої пам’яті.
2 травня, у залі Томашпільської селищної ради високі державні нагороди загиблих військовослужбовців зі словами співчуття, вдячності і підтримки вручили рідним загиблих воїнів-земляків – начальник 1-го відділу Тульчинського РТЦК та СП підполковник Олег Кучерук, начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та голова Томашпільської громади Валерій Немировський. 

Указом Президента України Володимира Зеленського за особисту мужність у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України бійця відзначено орденом «За мужність» III ступеня (посмертно)     яланчанина Кушніра Романа Івановича, який загинув 28 травня 2022 року поблизу населеного пункту Новомиколаївка Миколаївської області.

Указом Президента України Володимира Зеленського за особисту мужність у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України бійця відзначено орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) жителя села Комаргород Загороднюка Олександра Володимировича, який загинув 13 березня 2022 року в населеному пункті Зелений Гай Миколаївського району Миколаївської області. 

Указом Президента України Володимира Зеленського за особисту мужність у  захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України бійця відзначено орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) Доленка Івана Геннадійовича, який загинув 18 вересня 2023 року у районі населеного пункту Андріївка Донецької області. 

     Доземний уклін вам, Герої! Хай на рідній землі, за волю та незалежність якої ви віддали найдорожче, що мали - своє життя, ніколи не згасне пам’ять про ваш неоціненний ратний подвиг. 
Вічна і світла пам’ять усім полеглим за волю і незалежність Батьківщини українським Захисникам і Захисницям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь