Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Безкоштовне навчання для ветеранів та ветеранок за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення»

Дата: 04.04.2024 13:55
Кількість переглядів: 93

Громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення».

Початок навчання 22 квітня 2024 року, прийом заявок триватиме до 8 квітня включно.

Сертифікатна програма погоджена Національним агентством України з питань державної служби та впроваджується у рамках проєкту «Розширення професійних горизонтів: професійний розвиток ветеранів та ветеранок для кар’єри на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування». Проєкт втілюється за сприяння Програма реінтеграції ветеранів IREX, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США.

Метою програми є сприяти професійному розвитку та підвищенню кваліфікації ветеранів та ветеранок, які прагнуть пов’язати свою професійну кар’єру з державною службою та місцевим самоврядуванням. Після навчання учасники та учасниці отримають відповідні знання, навички та компетентності для успішного зарахування у кадрові резерви, проходження конкурсів на посади, працевлаштування та подальшої роботи в органах державної влади.

Детальніша інформація про Сертифікатну програму та умови відбору розташована за посиланням.

""


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь