Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З ВЕЛИКОДНЕМ!

Дата: 31.03.2024 00:05
Кількість переглядів: 89

Шановні християни західного обряду, віряни римо-католицького віросповідання, гості громади!
       Щиросердно вітаємо вас зі світлим Христовим Воскресінням!
 У цей святковий день ми щиро розділяємо із вами радість цієї важливої релігійної події. Великоднє свято щороку приходить до нас, аби укріпити віру й надію у серці кожного християнина. Воно є безкінечним свідченням Господньої любові до усього людства.

Нехай разом з урочистим великоднім передзвоном в усі домівки увійде Божа благодать, а серця сповняться добром і милосердям до ближнього. З палкою вірою в Бога, у торжество добра і справедливості, молімося усі разом про якнайшвидше припинення війни на нашій українській землі. Нехай безмежна Божа благодать огорне своїм теплом кожного і кожну, хто нині в холодних окопах мужньо боронить від ворога нашу рідну Батьківщину.  
Від щирої душі зичимо вашим родинам пасхальної радості, міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя і добра. Будьмо сильнішими і міцнішими за всі випробування. І нехай по наших щирих молитвах Господь благословить Україну Перемогою, миром і злагодою!  
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!
З повагою селищний голова Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь