Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

РОБОЧА ЗУСТРІЧ НЕФОРМАЛЬНОГО ОБ’ЄДНАННЯ ПСИХОЛОГІВ

Дата: 13.03.2024 11:12
Кількість переглядів: 153

12 березня у приміщенні селищної ради відбулася робоча зустріч неформального об’єднання психологів Томашпільської громади. У зібранні взяли участь очільник Томашпільської громади Валерій Немировський, керівники структурних підрозділів селищної ради, практикуючі психологи, які працюють у різних галузях громади.

Головною метою зустрічі стало обговорення питань, що стосуються  соціального супроводу та надання соціально-психологічної підтримки населенню, яке постраждало від наслідків війни. А саме – сім’ям Захисників та Захисниць України, у тому числі звільнених з військової служби через важкі поранення, загиблих/померлих, зниклих безвісті.
В ході зібрання психологи обмінялися досвідом, обговорили план роботи об'єднання на наступний квартал та визначили формати запланованих заходів.
Наприкінці зустрічі Валерій Федорович звернувся до присутніх з великим проханням згуртуватися заради цієї благородної справи, аби якомога більше сімей, які опинилися в критичних умовах, відчули не лише психологічну підтримку але й наше спільне співпереживання, взаємовиручку, людяність і сердечність, які об’єднують спільноту і завжди роблять її сильнішою.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь